dhuhti

SAANEET KODIN

Tämän sivun eläimet ovat saaneet jo kodin!
 

 SAANEET KODIN. Miisa-emo ja pennut Maku, Meri, Miio ja Miki
Miisan pennut tulevat luovutusikään elo/syyskuun vaihteessa ja ovat luovutettavissa uuteen kotiin leikkuun jälkeen.  Kissaperheen emo on kesy, pennut hieman vierastavat vielä ihmistä mutta kaikkia saa kyllä silitellä.
Pennut luovutetaan kissakaverillisiin koteihin. Hoidossa Paraisilla.

Miisa-emo ja tyttöpentu Maku, varattu

Miisa-emo ja tyttöpentu Maku, varattu
Tyttöpentu Meri, varattu
Poikapentu Miki, varattu
Tyttöpentu Miio, varattu

Simon, saanut kodin

Simon on myöskin nuori, arviolta 2020 syntynyt ja on hoidossa samassa paikkaa kuin Jerkko.
Simon on vielä hieman ujo, antaa hieman koskea, mutta ihan ei vielä uskaltaudu täysin ihmisen silitettäväksi.  Simon tulee hyvin toimeen toisten kissojen kanssa, tulee keittiöön norkoilemaan ruokaa kissakaverin kera. Simon etsii kotia jossa on vastassa rohkea kissakaveri. Hoidossa Paraisilla.

Hyrrä, saanut kodin

Hyrrä on kesy tyttöpentu joka etsii kissakaverillista kotia.
Hyrrä on luovutettavissa syyskuussa uuteen kotiin. Hyrrä on hoidossa Koskella.

Indi. saanut kodin
Indi on noin vuoden ikäinen tyttökissa joka on hieman ujo. Indi on perso herkuille ja ottaa niitä mielellään ihmisen kädestä.  Indi tutkii reippaasti uusia tilanteita . Indistä saa seurallisen kissakaverin kunhan suurin ujous helpottaa. Hoidossa Kyrössä.

 Sierra,  saanut kodin
Sierra on noin 4 vuotias , hieman ujo tyttökissa sijaiskodissa Turussa.  Tämä herttainen kissa pitää vielä hieman välimatkaa ihmiseen mutta uteliaana tutkii ja seurailee tilanteita. Sierra tulee ihan lähelle haistelemaan sormia ja siinä tilanteessa Sierraa saa hieman rapsuttaakin. Sierra on luovutettavissa syyskuussa uuteen kotiin. Pärjää kodin ainoanan kissana vallan mainiosti. Hoidossa Turussa.

Ilme, saanut kodin
Ilme on nuori, noin vuoden ikäinen tyttökissa joka on vielä hieman ujo, mutta Ilme antaa hivenen silittää ja on kissa erittäin kiltti. Hän on hurmaava vaaleaharmaa raitapaita.  Ilme on hoidossa Turussa.

Harald ja Eevi, saaneet kodin
Harlald on noin 3-4 vuotias palloposkinen poikakissa joka vielä väistyy jos lähestyy liian äkkiä.  Harald tulee jo mukana keittiöön ruoka-aikana ja jää seuraamaan kodin askareita.
Eevi on noin 2-3 vuotias kissatyttö joka on vielä hieman ujo. Eevi on kuitenkin kiinnostunut ihmisestä ja on kova juttelemaan kun Eeville puhuu.
Tämä kaksikko viihtyy hyvin yhdessä joten etsintään tulee ensisijaisesti yhteinen koti jossa annetaan aikaa tottua arkeen, varsinkin Harald on vielä arempi. Uuteen kotiin luovutus vasta myöhemmin syksyllä.
Hoidossa Someron Pitkäjärvellä.

Silmu,  saanut kodin
Silmu on kesy tyttöpentu joka on syntynyt sijaiskotiimme. Silmu on luovutettavissa elo/syyskuun vaihteessa mieluiten kissakaverilliseen kotiin.  Silmu on hoidossa Perniössä.

Paula, varattu
Paula on syntynyt lokakuussa 2020, hän on hieman ujo mutta leikkisä ja utelias.Paula tulee toimeen toisten kissojen kanssa mutta pärjää myös kodin ainoanan kissana. Paula on hoidossa Kyrössä.

Isla, saanut kodin
isla on nuori hieman ujo tyttökissa jota saa silittää. isla säikkyy hieman
äkkinäisiä liikkeitä vielä mutta viettää mielellään aikaa ihmisen kanssa.
Tämä tyttönen tulee toimeen toisten kissojen kanssa. Isla on hoidossa
Paraisilla.
Lisätiedot puh 0405153651 / Mia

Vilpo, erityisadoptio, saanut kodin
Vilpo on noin 3 vuotias kesy kissapoika. Vilpo on todettu Fiv-positiivikseksi joten Vilpo luovutetaan vain kotiin jossa ei ole muita kissoja tai toisen Fiv-positiivisen tyttökissan kaveriksi. 
Vilpo tulee mukaan aamiaiselle, jää pienen matkan päähän tarkkailemaan josko jotain herkkuja olisi tarjolla.   Vilpo on menettänyt alkuperäisen kotinsa omistajan jouduttua palvelutaloon, Vilpo on hieman vielä hämillään uudesta tilanteesta, mutta selkeästi hakee ihmisen seuraa ja tykkää rapsutuksista.
Vilpo on kotihoidossa Turussa.

 

Han, saanut kodin
Han on pitkäkarvainen  kissapoika. Han vielä väistää ihmistä mielummin kuin jää lähelle. Han tulee toimeen toisten kissojen kanssa, hakee kissakaverista turvaa jos alkaa hieman pelottamaan.  Hanin turkki vaatii jatkossa säännöllistä hoitoa,  joten etsinnässä koti jossa kissan kanssa jatketaan kärsivällisesti totutusta turkin hoitamiseen. Han on hoidossa Koskella.
Lisätietoja puh 0440580222 / Salme

Tasis, varattu
Samaa sarjaa myös Tasis, ujo kissapoika noin 2-3 vuotias.
Taisis tykkää hengailla ikkunalla ja seurata sieltä käsin sekä ulkoelämää että ihmisen kotiaskareita. Vielä ei ihan anna koskea.Tasis tulee toimeen toisten kissojen kanssa.  Hoidossa Koskella. Lisätietoja puh 0440580222 / Salme

 

Andu, varattu
Andu on  ujo vielä, mutta kiltti. Seuraillaan matkan päästä uteliaana, mutta ihan lähelle ei vielä uskalla tulla. Andu on noin 3 vuotias ja tulee toimeen toisten kissojen kanssa. Hoidossa Koskella.  Lisätietoja puh 0440580222 / Salme

Yoda, varattu
Yoda on noin 3-vuotias tyttökissa joka on hieman ujo. Yoda tulee toimeen toisten kissojen kanssa.  Yoda on hoidossa Paraisilla.

Miska , erityisadoptio, saanut kodin
Miska on kaunis raitapaitainen poikakissa, joka on todettu Fiv-positiiviseksi. Miska on vielä ujo ihmistä kohtaan, mutta hurmaava herrasmies joka on rauhallinen ja mieluusti tarkkailee kodin askareita. Miska etsii kotia joko kodin ainoana kissana tai fiv-positiivisen naaraskissan kaverina.
Miska on hoidossa Koskella. Lisätietoja puh 0440580222 / Salme

 

Toto, saanut kodin
Toto on siro, nuori tupsukorvainen tyttökissa jota saa silittää, hieman ujostelee ihmistä vielä. Toto tulee toimeen toisten kissojen kanssa ja tykkää tosi paljon muista kissoista joten etsinnässä koti jossa olis Totolle kissakaveri. Toto on hoidossa Paraisilla.

Stevia, varattu
Stevia on nuori, noin vuoden ikäinen kissatyttö joka on vielä arka. Stevia tarkkailee matkan päästä ihmisen liikkeitä, ei vielä anna koskea.
Stevia tulee toimeen toisten kissojen kanssa.
Stevia  on sijaiskodissa Somerolla.

Amida, varattu
Samaan sarjaan kuuluu myös pitkäkarvainen Amida, turkki vaatii hoitoa jatkossakin ja kissan kanssa pitää jatkaa totutusta turkin hoitoon.  Amida on vielä suht säpäkkä, jos Amida pelästyy äkkinäistä liikettä niin sähinän kera mennään piiloon. Amida ei kuitenkaan hyöki päälle vaan livahtaa piilopesään ja jää katselemaan sieltä käsin . Joten kärsivällinen koti etsinnässä jossa arka kissa saa rauhassa tottua kotielämään.  Amida on hoidossa Koskella.

 Aurora ja Ritari, varattu
Aurora ja Ritari ovat noin vuoden ikäiset kissasisaret jotka etsivät ensisijaisesti yhteistä kotia.
Aurora on rohkeampi, Ritari hieman sähähtelee yllättäviä tilanteita. Molempia saa silittää ja kissat ovat kovin leikkisiä ja tykkäävät toistensa kanssa oleilla ja painia.  Hoidossa Paraisilla

Uniikki, saanut kodin
Uniikki on noin 3 vuotias kissapoika joka on vielä ujo, mutta kiltti. Uniikki tarkkailee pienen matkan päästä ihmisen askareita , vielä katselee pyöreillä silmillään tilanteita mutta ei säntää karkuun. Uniikki tulee toimeen toisten kissojen kanssa. Uniikki on Koskella hoidossa.

Luke, varattu
Luke on nuori kissapoika jolla oli löydettäessä koko turkki huopaantunut. Luken turkki parturoitiin eläinlääkärissä ja nyt tämä hurmaava kissapoika on ”nakukissa” hetken ennekuin karva kasvaa uudestaan.  Luke on ujo vielä ihmistä kohtaan . Luke etsii kärsivällistä kotia jossa kissa saa oppia luottamaan ihmiseen ja jossa jatkossa huolehditaan kissan pitkästä turkista säännöllisin harjauksin. Luke on hoidossa Koskella.

Pepe, saanut kodin
Pepe on kesy kissapoika joka tykkää olla sylissä ja ihmisen seurassa. Pepe tulee toimeen toisten kissojen kanssa. Pepe on hoidossa Koskella.
.

Dafne, varattu
Dafne on noin 3-4 vuotias kissatyttö joka etsii kotia jossa vastassa on rohkea kissakaveri. Dafne tykkää leikkiä ihmisien kanssa, ottaa herkkua kädestä mutta silittää ei vielä anna. Dafne rohkisuu huimasti kun lähellä on kissakaveri, silloin ei ihminenkään ole pelottava. Dafne on hoidossa Perniössä.

Kirka, saanut kodin
Kirka on kesy noin 3-4 vuotias kissapoika joka tulee toimeen toisten kissojen kanssa.  Kirka on hoidossa Koskella. 

Hector, varattu
Hector on kesy kissapoika joka tulee toimeen toisten kissojen kanssa. Hieman ujostelee mutta antaa silittää. Hector on hoidossa Koskella

Minttu , varattu
Minttu on hieman ujo vielä mutta kissaa saa hieman silittää ja rapsuttaa. Hieman ujostuttaa uudet tilanteet, mutta kovin on reipas noin 7-8 vuotias kissatyttö. Minttu on  hoidossa Aurassa. 

Perilla, varattu
Perilla on nuori kissatyttö joka on erittäin utelias ja leikkisä. Perilla on vielä ujo, joten ei hakeudu silitettäväksi vielä, mutta tykkää leikkiä ihmisen kanssa ja ottaa herkkuja kädestä. Perilla siirtyi Tesyltä hoitoomme ja on sijaiskodissa Somerolla. 

 

Bia, varattu
Bia on arviolta 3-5 vuotias kissatyttö. Bia on kiltti, hieman ujo vielä ihmisiä kohtaan mutta uteliaasti seuraa askareita. Bia siirtyi Tesyltä hoitoomme ja kotihoidossa Turussa. Bia on luovutettavissa toukokuussa uuteen kotiin.

Hansu ja Pirre, saaneet kodin
Hansu ja Pirre ovat nuoria kissatyttöjä jotka hieman vielä arastelevat ihmisen liikkeitä, mutta seuraavat uteliaana matkan päästä. Molemmat tulevat toimeen toisten kissojen kanssa.  Etsivät kotia joko yhdessä tai erikseen, ovat luovutettavissa toukokuun puolella.  Hoidossa Koskella.

 Tuure ja Tina , erityisadoptio, Varattu
Tuure on muhke  kollipoika joka on kesy ja hakee huomiota, viihtyy sylissä, kehrää ja puskee…Tuure on todettu Fiv-positiiviseksi. Tuure on talteenotettu Tarvasjoelta omistajan pyynnöstä.
Ja koska hoidossamme oli myös Fiv-positiivinen Tina niin tutustutimme kissat toisiinsa. Tuuresta ja Tinasta kehkeytyi mitä parhaimmat kaverit.
Pusketaan ja kurnutetaan ja syödäänkin samasta lautasesta. Tina on hieman arempi mutta on Tuuren myötä rohkistunut myös ihmiseen. 
Tina on talteenotettu  omistajan pyynnöstä Somerolta marraskuussa. 
Tämä hurmava kaksikko on hoidossa Koskella ja etsivät yhteistä kotia.

Kelmi, varattu
Kelmi on talteenotettu Kalannista tammikuussa 2021. Kelmi on ujo, mutta kiltti, arviolta 2-3vuotias.  Kelmi tulee toimeen toisten kissojen kanssa, mutta pärjää myös ilman kissakaveria. Kelmiä saa hieman silittää, kissa on hämillään tilanteesta, mutta ei sähise. Pikkuhiljaa tottuu ihmsen kosketukseen ja läsnäoloon. Hoidossa Koskella.

Hulda, varattu
Hulda on hurmaava noin 3 vuotias kissatyttö joka antaa silittää ja rapsuttaa mutta vielä ujostelee ihmisen äkkinäisiä liikkeitä. Hulda tulee toimeen toisten kissojen kanssa mutta pärjää myös kodin ainoana kissana. Hulda on hoidossa Paraisilla.

Taavetti, saanut kodin
Taavetti on suloinen kissaherra, noin 9 vuotias, hieman ujo mutta kiltti. Taavetti tulee toimeen toisten kissojen kanssa, mutta pärjää hyvin yksinkin. Taavetti kaipaa rauhallista kotia, koska Taavetti stressaa liian levotonta kotia. Taavettia saa silittää, vielä ei itse hakeudu ihmisen viereen, mutta seuraa mielelllään kodin askareita. Taavetti on hoidossa Koskella.

Isela, saanut kodin
Isela on ujo kissatyttö jota saa jo hieman silittää.  Isela viihtyy kiipelipuun ylimmällä tasolla tarkkailemassa , ei mene karkuun jos lähestyy, mutta on hieman varuillaan. Isela on perso herkuille ja niitä kyllä popsii mielellään ihmisen lähelläkin ja ottaa ilmasta kiinni, joten on lahjottavissa herkuilla. Isela kaipaa kärsivällistä kotia, jossa aralle kissalle annetaan mahdollisuus rauhassa kasvattaa luottoa ihmiseen.
Isela tulee toimeen toisten kissojen kanssa.  Hoidossa Koskella.

Ubbe, varattu
Ubbe on noin vuoden ikäinen kissapoika joka ujostelee
uusia tilanteita mutta Ubbe antaa kyllä silittää ja rapsuttaa.
Ubbe tulee toimeen toisten kissojen kanssa, mutta pärjää myös yksin. Hoidossa Koskella. 

Ada, saanut kodin
Ada on herttainen kissatyttö jota saa silitellä ja rapsuttaa. Ada hakeutuu mielellään samaan tilaan ihmisen kanssa, syliin ei vielä tule, mutta lähettyville sohvalle tulee mielellään. Ada on leikkisä ja utelias kissa joka tulee toimeen myös kodin ainoana kissana. Ada siirtyi Tesyltä hoitoomme.
Ada on hoidossa Maskussa.

Aukusti, varattu
Aukusti on muhkea kissapoika joka tykkää herkuista ja kissaa saa silittää . Hoidossa Turussa.

Pulmu , saanut kodin
Pulmu on hieman ujo nuori tyttökissa, antaa kuitenkin silittää ja seuraa mielellään ihmisen askareita. Äkkinäiset liikkeet saavat Pulmun väistymään. Pulmu etsii rauhallista kotia jossa kissa saa oppia luottamaan ihmiseen. Pulmu on hoidossa Koskella.

Rudolf, saanut kodin
Rudolf on herttainen ujo kissapoika, jota saa silittää. Rudolf on noin 3-4 vuotias kissapoika joka on hoidossa Turussa ja on luovutettavissa maaliskuun loppupuolella.

Henrik, varattu
Henrik on arviolta 2-3 vuotias kissapoika jota saa silittää hieman. Henrik ujostelee vielä äkkinäisiä liikkeitä, mutta seuraa kiinnostuneena kodin askareita.  Henrikistä saa vielä vallan mainion kissakaverin. Henrik on hoidossa Turussa.

Rollo ja Ragnar, saaneet kodin
Muhkeat kollipojat Rollo ja Ragnar siirtyivät Tesyltä hoitoomme  tammikuussa. Nämä hurmaavat kissapojat ovat arviolta 3-4 vuotiaita, hieman ujoja vielä mutta ihmisen kanssa leikitään kyllä. Rollo ja Ragnar etsivät yhteistä kotia. Pojat ovat hoidossa Perniössä. 

Asta, saanut kodin
Asta on ujo kiltti kissatyttö joka etsii kärsivällistä kotia jossa kissalle annetaan aikaa oppia luottamaan ihmiseen. Asta on nuori aikuinen kissatyttö joka on kotihoidossa Turussa. Luovutettavissa maaliskuun loppupuolella. 

Alli, saanut kodin
Alli on ujo aikuinen kisatyttö joka vielä pitää välimatkaa ihmiseen mutta on kiltti ja erittäin perso herkuille.  Alli seuraa mielellään ihmisen askareita ja pyörii keittiössä mukana saadakseen herkkuja.Allia saa hieman silittää mutta äkkinäisiä liikkeitä Alli vielä varoo ja peräytyy matkan päähän.Alli tulee hyvin toimeen toisten kissojen kanssa, mutta pärjää myös kodin ainoana kissana.
Hoidossa Somerolla.

Hali, saanut kodin
Hali on ujo nuorehko kissapoika joka on talteenotettu Somerniemeltä marraskuussa 2020. Hali antaa silittää ja  on kiinnostunut kodin askareista.
Halia kiinostaa myös sijaiskodin koira, Hali ei hyöki eikä sähise vaan kiinnostuneena katselee pienen matkan päästä.
Hali on hoidossa Somerniemellä.

Hedvig, saanut kodin
Talteenotettu tammikuussa 2021 omistajan pyynnöstä 
tyttökissa Hedvig.  Hedvig on hieman ujo, mutta antaa silittää
ja rapsuttaa. Tulee etsimään kotia myöhemmin.
Hoidossa Somerolla.

Hermione, Varattu
16.1.2021 Talteenotettu omistajan pyynnöstä   kuvan
tyttökissa Hermione, arviolta 2-3 vuotias. Hermione on hieman arka vielä, mutta utelias ja tulee toimeen toisten kissojen kanssa. 
Hoidossa Somerolla.  

Keijo, saanut kodin
Keijo on talteenotettu Kalannista tammikuussa 2021 . Keijo on kiltti ja utelias kissapoika, arviolta noin 3-5 vuotias.
Keijoa ei vielä saa silittää, hieman pitää välimatkaa, mutta utelias luonne saa kissan seuraamaan ihmisen askareita ja Keijo on lahjottavissa herkuilla. Hoidossa Koskella.

Kaino, saanut kodin 
Suloinen tyttökissa Kaino on hieman ujo, mutta antaa silittää ja tykkää herkuista. Kaino on arviolta 2-3 vuotias, sirokokoinen tyttökissa, joka tulee toimeen toisten kissojen kanssa. 
Kaino on hoidossa Koskella.

Tyyne-Inkeri ja Patte-Ilmari,  saaneet kodin.
Noin 5-6kk ikäiset kissasisaret siirtyivät helmikuussa Tesyltä sijaiskotiimme Turkuun.Pennut ovat hieman ujoja vielä mutta erittäin leikkisiä ja uteliata.
Molempia sa silittää jo kunhan itse käyttäytyy rauhallisesti ja herkuilla pennut ovat lahjottavissa. Ihmisen kanssa on mukava leikkiä ja keskenäänkin lelut saavat kyytiä.

Tesla,  saanut kodin
Tesla on aikuinen kissatyttö joka on vielä ujo, mutta antaa silittää jo hieman. Tesla on talteenotettu omistajan pyynnöstä pihapiiristä. Tesla tulee toimeen toisten kissojen kanssa, mutta pärjää hyvin myös kodin ainoana kissana. Tesla on hoidossa Somerolla.

Jalmari, saanut kodin
Jalmari on muhkena suuri töpöhäntäinen poikakissa joka
on vielä hieman ujo mutta tykkää kovin rapsutuksista ja antaa vieraidenkin rapsuttaa. Jalmari on suuresta koostaan huolimatta vasta noin 4 vuotias. Jalmari on entinen kulkuri joka on sijaiskodissa oppinut kotikissan elämään ja on siisti ja hyvän ruokahalun omaava kissaherra. Jalmari tulee toimeen muiden kissojen kanssa.
Jalmari on siirtynyt Tesyltä hoitoomme ja on hoidossa Turussa.

Tuomo, saanut kodin
Tuomo on noin 7-8kk ikäinen kesy kissapoika.  Tuomo tuli hoitoomme Tesyltä. Hoidossa Paraisilla.

Uljas, saanut kodin
Uljas on noin 2-vuotias hieman ujo kissapoika. Uljas antaa hieman silittää, hän tarkkailee arjen askareita uteliaana. Uljas tulee toimeen toisten kissojen kanssa, mutta pärjää myös kodin ainoana kissana.
Uljas siirtyi Tesyltä hoitoomme ja on luovutettavissa helmikuussa. Hoidossa Kyrössä.

Hissu, varattu
Hissu on talteenotettu omistajan pyynnöstä Taivassalosta. Hissu on nuori kissapoika joka antaa silittää ja tulee toimeen toisten kissojen kanssa.  
Hissu on hoidossa Koskella.

Urho, saanut kodin
Urho on noin kaksivuotias hieman ujo kollipoika joka antaa silittää, vielä pitää välimatkaa ihmiseen mutta on kiltti ja tulee toimeen toisten kissojen kanssa. Hoidossa Somerolla. Urho siirtyi Tesyltä hoitoomme.

Unto, saanut kodin
Unto on kesän 2020 pentuja, hieman arka vielä uusia ihmisiä kohtaan, mutta kotihoitaja saa silittää. Unto on utelias ja leikkisä.  Unto tulee toimeen toisten kissojen kanssa, on nyt Urhon kanssa samassa sijaiskodissa Somerolla.  Unto siirtyi Tesyltä hoitoomme.

Hippu ja Halti, VARATTUJA
Hippu ja Halti ovat loppu kesän pentuja: nuoria, leikkisiä ja energisiä kavereita, joilta ei virta aivan heti lopu kesken. Kovia kehruukoneita kumpikin, eikä ihmistä paljon arastella. Hippu on hieman rauhallisempi ja tutustuu uusiin tuttavuuksiinkin rauhallisemmin, vaikka rapsutuksia kerjätään vieraammiltakin. Halti sen sijaan ei hätkähdä paljon mistään: on kehrännyt kotihoidossa olevalle koirallekin, vaikka ensimmäisiä kertoja koiraa nähnyt. Hyvin luottavainen kissakaveri siis. Kissasisarukset ovat käyneet ensimmäisellä rokotuksella, jolloin saivat myös sirun. Kummatkin pärjäsivät hienosti, Halti kehräsi koko rokotuksen ja sirutuksenkin ajan, mikä kertoo kissaneidin luonteesta paljon. Kissoilta puuttuu vielä tehosterokotus ja leikkaus, jotka tulee eteen tammikuussa. Etsivät yhteistä kotia.
Hoidossa Naantalissa.

Kerkko. VARATTU
Kerkko on pitkäkarvainen poikakissa joka on Marjan pentu. 
Kerkko ujostelee vielä ihmistä, mutta on leikkisä ja utelias noin 5-6kk ikäinen.Hoidossa Koskella.

Rafael, saanut kodin
Rafael on ujo aikuinen kissapoika joka antaa hieman rapsuttaa ja silittää.
Hän ujostelee vielä jonkin verran mutta on lahjottavissa herkuilla.
Rafael siirtyi Tesyltä hoitoomme ja on hoidossa Turussa. 

Mikko, saanut kodin
Mikko on alta 2-vuotias, hieman ujo kissapoika joka antaa
silittää mutta hieman ujostelee uusia ihmisiä vielä. Mikko tulee toimeen toisten kissojen kanssa. Mikko siirtyi Tesyltä hoitoomme, on hoidossa Koskella.

Marja. saanut kodin
Marja on ujo kissatyttö joka ei vielä anna koskea mutta ottaa herkkuja läheltä. Marja siirtyi Tesyltä hoitoomme. Marja on hoidossa Koskella.

Telma
Telma on aikuinen kesy tyttökissa joka tulee toimeen toisten kissojen kanssa. Telma on arviolta noin 5-6 vuotias, hieman ujostelee uusia ihmisä vielä.
Telmalta poistettiin muutama heiluva hammas joulukuussa ja kissa on toipunut siitä hyvin. Telma pärjää myös kodin ainoana kissana vaikka muut kissat ovatkin ihan ok.  Hoidossa Koskella.

Tofu, saanut kodin 
Tofu on leikkisä kissapoika joka tulee toimeen toisten kissjen kanssa. Hieman vielä vieraita ihmisiä ujostelee .Hoidossa Koskella. 
Luovutettavissa Joulukuun loppupuolella.

Siina, saanut kodin
Siina on siirtynyt Tesyltä meille kotihoitoon. Nuori kissa neiti on noin kaksi vuotias. Totuttelu ihmisiin ja kotielämään on vielä aika alussa Siinan kohdalla. Hän tutkaileekin kotihoitajansa touhuja vielä mielummin omista oloistaan. Siina antaa jo hieman silitellä mutta on varuillaan tilanteessa.
Siina on hoidossa Paraisilla.

Gemma, saanut kodin
Gemma on ujo kissatyttö joka on talteenotettu omistajan pyynnöstä. 
Gemma on hoidossa Turussa.

Tirana, saanut kodin

Tirana on aikuinen kiltti ja kesy tyttökissa. Tiranalla oli pieni patti kyljessä joka on leikattu samalla kun kissa on steriloitu.  Tirana on toipunut hyvin ja
tuloksia odottelemme. Hoidossa Koskella

Hillevi ja Hilla, varattu

Kaksi nuorta kissaa talteenotettu omistajan pyynnöstä.
Molemmat ovat silitettävissä, vielä hieman ujoja mutta uteliaita.
Hoidossa Somerolla.

Tilda, varattu
Tilda on kevään 2020 pentuja. Tilda on vielä hieman arka ja ujo. Tilda tulee toimeen toisten kissojen kanssa. Hoidossa Koskella.

Einari, erityisadoptio, VARATTU
  Einari on nuorehko kissapoika,  joka on hyvässä kunnossa, mutta Fiv-positiivinen. Einarille etsinnässä on koti joko perheen ainoana kissana tai Fiv-pos.kissan kaveriksi. Einaria saa silittää ja kissa kovasti tykkää rapsutuksista, hieman vielä ujostelee ihmistä. Einari on siirtynyt Tesyltä ja on nyt hoidossa Turussa sijaiskodissamme.

Hera, saanut kodin
Hera on ujo kissatyttö joka on tullut Tesyn kautta hoitoomme. Hera on hoidossa Kyrössä.

Elton, saanut kodin
Elton on kesän 2020 pentuja, hyvin leikkisä ja utelias mutta vielä ihmistä kohtaan ujo. Elton tuli Tesyn kautta hoitoomme.
Hoidossa Koskella.

Tiuku, saanut kodin
Tiuku on kesän 2020 pentuja, on talteen otettu omistajan pyynnöstä. 
Tiuku on hieman ujo, mutta antaa silittää jo. Tulee toimeen toisten kissojen kanssa. Hoidossa Koskella.

Heikki, erityisadoptio

Heikki on muhkea, ujo kollipoika joka on talteen otettu
omistajan pyynnöstä. Heikki on fiv-positiivinen , muuten erittäin hyvässäkunnosa ja omaa rauhallisen luonteen.
Heikki on hoidossa Somerolla.

Kirsikka ja Karpalo, saaneet kodin

Kisssisaret ovat kesyyntyneet hyvin ja antavat ottaa syliin.
Siirtyivät Tesyltä hoitoomme. 

Vesta, saaneet kodin

Vesta on ujo leikattu tyttökissa joka on tullut hoitoomme Tesyn kautta. 
Vesta on hoidossa Naantalissa.

Helga, saaneet kodin
Helga on ujo tyttökissa jota saa silittää ja kissa jo kehräileekin. Hoidossa Somerolla.

Hilma, saanut kodin
Hilma on myöskin ujo mutta silitettävissä oleva tyttökissa.
Hoidossa Somerolla.

Tuhkimo, saanut kodin
Tuhkimo on ujo, nuori kissatyttö. Vielä pysyttelee välimatkan päässä ihmisestä mutta uteliaana seuraa askareita.  Tuhkimo on talteenotettu omistajan pyynnöstä. Kotihoidossa Aurassa.

Anastasia, saanut kodin
Anastasia on nuori kissatyttö joka vielä ujostelee ihmistä.
Anastasia leikkii mielellään ihmisen kanssa ja ottaa herkkuja kädestä
sekä tulee ihan viereen pyytämään herkkuja, koskemista vielä hieman
aristelee. Anastasia on talteenotettu omistajan pyynnöstä. Hoidossa Aurassa.

Klaara, saanut kodin
Klaara on arka tyttökissa, joka etsii kärsivällistä ja rauhallista kotia.
Klaara tulee toimeen toisten kissojen kannssa. Klaara seuraa milellään
ihmisen askareita korvat pystyssä, vielä ei tule silitettävksi mutta hyvin
lähelle uteliaana ja hieman jo leikkiikin ihmisen kanssa.
 Klaara on hoidossa Koskella.

Oili, Ollie ja Oola
Kissasisaret ovat kesyjä ja leikkisiä, syntyneet kesällä 2020. Hoidossa Paraisilla.

Lillan, saanut kodin
Lillan on kesy kehruukone, suerallinen tyttöpentu.
Hoidossa Somerolla.

Indira. saanut kodin
Indira on kesällä 2020 syntynyt kissatyttö ja on hoidossa
Paraisilla.

Ohto, Olga ja Oscar, saaneet kodin

Iivo, saanut kodin

Iivo on kesällä 2020 syntynyt poikakissa joka on hoidossa
Paraisilla, 

Rambo,  saanut kodin
Rambo on pieni poikapentu, Rambo on hieman ujo mutta
Rambon voi ottaa syliin jossa pentu viihtyy jo hetken. 

Kirmu, saanut kodin
Kirmu on arka kolli joka on talteenotettu Someron Kimalantieltä elokuussa
2020.  Kirmu on kiltti, mutta yhä väistää ihmistä, jää mielummin pienen matkan päähän seuraamaan ihmisen liikkeitä. Kirmu on todettu Fiv-positiiviseksi, joten Kirmu etsii kotia joko kodin ainoana kissana tai Fiv-poistiivisen kissan kaveriksi. 

Veikko, saanut kodin 
Veikko on talteenotettu 19.8. Somerolta eikä omistajaa ole löytynyt. Veikko siirtyi Slek ry:n hallintaan 4.9.-20 ja on nyt leikattu, rokotettu ja sirutettu. Veikko on hieman ujo vielä.  ottaa herkkuja kädestä mutta ei vielä anna silittää.

Inari, saanut kodin
Inari on talteenotettu Somerolta syyskuussa kiinteistön omistajan pyynnöstä. Inari on ujo kissatyttö, antaa hieman silitää ja kovin siitä tykkää mutta ujous välillä vie voiton ja kissa jää pienen matkan päähän tarkkailemaan.
Inari on arviolta 2018 syntynyt 

Ivalo, saanut kodin
Ivalo on myöskin talteenotettu Somerolta kiinteistön omistajan pyynnöstä. Ujo, herttainen kissatyttö. Ivalo on arviolta noin 2-vuotias.
Hoidossa Koskella.

Ruth, saanut kodin
Ruth on pieni tyttöpentu , hieman ujo mutta viihtyy jo sylissäkin.  

Tove, saanut kodin
Tove on kesän 2020 tyttöpentu ja tukeutuu vielä toisen kissan turvaan kun
vieras ihminen lähestyy.  Tove on hoidossa Koskella

Viola-emo sekä tyttöpennut Viia, Verna, Valmi ja Vienna,  kaikki varattu.
Viola-emo on talteenotettu pentujensa kanssa omistajan pyynnöstä.
Viola on herttainen, kesy emo joka on hoitanut pentunsa hyvin. 
Pennut kaikki tyttöjä ja hyvin sosiaalisia. Hoidossa Koskella.
Luovutettavissa syys/lokakuun vaihteessa.

Kiira, saanut kodin
Kiira on täysmusta tyttöpentu , toukokuussa 2020 syntynyt.. Vielä ujostelee ihmistä mutta on utelias ja leikkisä. Hivenen saa silitellä jo. Hoidossa Paraisilla

Doris, saanut kodin
Doris on kainosielu tyttökissa joka tulee toimeen muiden kissojen kanssa. Hieman vielä ihminen ujostuttaa mutta Dorista saa silitellä. Doris etsii rauhallista kotia. hoidossa Koskella.

Manta, saanut kodin
Manta on arviolta noin 6-7 vuotias tyttökissa. Manta etsii rauhallista kotia jossa saa olla kodin ainoana kissana.  Manta on hoidossa Paraisilla.

Reetu
Muhkea Reetu on hieman ujo mutta kiltti. Reetu tulee toimeen toisten kissojen kanssa. Reetu tuli Tesyltä hoitoomme.Hoidossa Koskella.

Rianna-emo (varattu) ja pennut Rea,Ringa,Ruut ja Robin
Talteenotettu elokuussa 2020 emo ja neljä pentua kiinteistön omistajan pyynnöstä Somerolta. Emo antaa hiven koskea ja silitellä, pennut alkuun sähisivät mutta rauhoittuvat sylissä. Hoidossa Koskella.

Dustin ja Dana, saaneet kodin
Dustin ja Dana ovat 12-viikkosia kesyjä kissapoikia. Vauhtia riittää ja välillä keikutaan sylissä mielellään. Kuten siskonsakin, ovat myös nämä pojat pienikokoisia ”minikissoja”.
Pennut hoidossa Koskella.

Kielo, saanut kodin
Kielo on noin 3-4 vuotias tyttökissa joka tykkää silityksistä ja juttelusta, alkaa hurisemaan jos Kielo saa huomiota. Kielo on hieman ujo, lapsia stressaa mutta aikuisen ihmisen kanssa sujuu hyvin joten Kielolle etsinässä aikuiskoti jossa olis kissakaveri vastassa. Hoidossa Perniössä.

Marion,Meea,Mette,Milja, saaneet kodin
Neljä luovutusikäistä kissanpentua, kaikki ovat tyttöjä. Pennut ovat terveitä ja reippaita. Hieman ujostuttaa vielä, mutta silityksiä jo otetaan vastaan ja yhtä voi nostaa syliinkin. 
Pennut ovat talteenotettu pihapiiristä Koskelta kiinteistön omistajan pyynnöstä. Hoidossa Koskella ja ovat luovutettavissa uusiin koteihin syyskuussa.

Dora, saanut kodin
Dora on 11-viikkoinen kesy sylissä viihtyvä tyttöpentu.
Hän on pienikokoinen ”minikissa”. Hoidossa
Koskella.

Reko
Reko on aikuinen kollipoika, hieman vielä ujostelee mutta hoitajat saa silitellä.  Reko on kiltti ja tulee toimeen toisten kissojen kanssa.
Hoidossa Koskella.

Gerda,Gunnel,Greta
Talteenotettu omistajan pyynnöstä 3 tyttöpentua pihapiiristä Somerolta heinäkuussa.  Gerda ja Gunnel siirtyivät Kisu ry:n hallintaan, Greta varattu.Gerda,Gunnel,Greta
Talteenotettu omistajan pyynnöstä 3 tyttöpentua pihapiiristä Somerolta heinäkuussa.  Gerda ja Gunnel siirtyivät Kisu ry:n hallintaan, Greta varattu.

Tytti
Tytti siirtyi suoraan kodista etsimmään uutta kotia. Tytti on kaikessa mukana, erittäin seurallinen vuoden ikäinen tyttökissa. Hoidossa Turussa.
 

Niels
Niels menetti omistajansa, jäi kylän kissaksi pariksi vuodeksi, kunnes kissa otettiin talteen. Niels oli alkuun hämillään uudesta tilanteestaan mutta nyt kissa alkaa rentoutumaan ja kiehnää keittiössä odottaen ruokaa. Niels on arviolta noin 4 vuotias, hampaat hyvässä kunnossa.Niels on hoidossamme Turussa, tuli Tesyltä hoitoomme.

Veeti 
Veeti on kesy ja seurallinen leikattu poikakissa,
joka siirtyi etsimään uutta kotia suoraan kodista. Veeti tulee toimeen toisten kissojen kanssa ja Veetillä on ikää 8-vuotta. 

Fiona, 
Fiona-tyttö on 14-viikkoinen Freyan pentu. 
Hoidossa Perniössä.

Pihla
Pihla on ujo aikuinen tyttökissa joka siirtyi Tesyltä hoitoomme. Pihla tulee toimeen toisten kissojen kanssa. Hoidossa Koskella

Ronja ,
Ronja on kesy kissatyttö , hoidossa Koskella.

Osku
Osku on kesy 2-vuotias poikakissa joka tulee toimeen toisten kissojen kanssa. Hoidossa Koskella.

Bamse, 
Bamse on aikuinen ujo kissapoika joka tulee toimeen tyttökissojen kanssa. Bamse tykkää rapsuttelusta ja on utelias mutta vielä hieman ujo.
Bamse tuli hoitoomme Tesyltä ja on sijaiskodissa Paraisilla.

Taateli
Taateli on syksyn 2019 pentuja, Taateli on vielä ujo, mutta nuoren kissan tavoin utelias. Taateli-poika tulee toimeen toisten kissojen kanssa, hoidossa Koskella.

Pihlan pennut saaneet kodin

Basti

Basti on herttainen, hieman ujo kissapoika. Siirtyi Tesyltä hoitoomme ja on Turussa sijaiskodissa.  Basti tulee toimeen ainakin tyttökissojen kanssa.

Ariel

Tämä tilkkutäkkikilppari on talteenotettu omistajan pyynnöstä.  Kissa on leikkisä ja utelias. Hoidossa Koskella.

Attila ja Alana

Hurmaavat pienet mustat kissanpennut ovat talteenotettu omistajan pyynnöstä ja ovat hoidossa Koskella.

Sebastian
Sebastian on noin 6-7kk ikäinen, hieman ujo kissapoika. Sebastian on talteenotettu omistajan pyynnöstä ja on hoidossa Koskella.

Omar 
Omar on herttainen, nuori kissapoika joka antaa silittää ja rapsuttaa ja tykkää siitä oikein kovasti. Omar on arviolta alta 2 vuotias, leikkisä ja utelias.  Omar tulee toimeen ainakin tyttökissan kanssa. Hoidossa Koskella.

Jasmine
Jasmine on samasta paikkaa talteenotettu kuin Omarkin ja ujona kissana turvautuu rohkeampaan Omariin.  Jasmine ja Omar leikkivät mielellään yhdessä ja jos yhteistä kotia ei löydy, niin Jasmine mielummin kotiin jossa on kissakaveri vastassa. Hoidossa Koskella.

Matilda
Matilda on arviolta 2018 syntynyt kissatyttö ja siirtyi Tesyltä hoitoomme. Hieman vielä ujostuttaa ihmisen lähellä, mutta kissaa saa jo hiven rapsutella. Matilda tulee toimeen toisten kissojen kanssa.  Hoidossa Koskella.

Lyyli ja Lempi, saaneet kodin
Kissatytöt Lyyli ja Lempi ovat siirtyneet Tesyltä kotihoitoomme Perniöön maaliskuussa. Kissatytöt ovat vielä ujoja, tottuvat pikkuhiljaa kodin askareisiin.

Alviina, Saanut kodin
Alviina on ujo kissatyttö, tutkii ympäristö uteliaana, saattaa käydä hyvin lähellä ihmistä, mutta vielä uskallus ei riitä jäädä pidemmäksi aikaa viereen.  Alviina on siirtynyt hoitoomme Tesyltä. Kotihoidossa Turussa.

Gia, saanut kodin
Talteenotettu omistajan pyynnöstä Somerolta. Hoidossa Paraisilla.  Gia on vielä ujo, leikkii  hieman ihmisen kanssa, antaa silittää ainakin ruokailun yhteydessä.  Tulee toimeen toisten kissojen kanssa. Gia on arviolta 2018 syntynyt.

Dalia, VARATTU

Dalia on ujo, nuori kissatyttö.Dalia antaa silittää hieman ja seuraa ihmisen askareita. Dalia tulee toimeen toisten kissojen kanssa. Hoidossa Kaarinassa.
Dalia on talteenotettu omistajan pyynnöstä Koskelta.

Misty-Mimosa , saanut kodin

Hurmaava Mimosa on ujo kissatyttö, joka kuitenkin leikkii mielellään ihmisen kanssa ja seurailee kodin askareita läheltä.  Mimosa on noin 2-3 vuotias kissatyttö joka on hoidossa Naantalissa. Mimosa siirtyi Tesyltä hoitoomme.

Papu, saanut kodin
Papu on arviolta noin 6kk ikäinen, kaunis , hieman ujo kissapoika.
Papu on hoidossa Koskella.  Papu siirtyi Tesyltä hoitoomme sisarusten Taatelin ja Pekaanin kanssa.

Kasper
Kasper on siirtynyt Tesyltä  23.3.-20 . Kasper on hieman ujo, mutta leikkii mielellään ihmisen kanssa. Kasper tulee toimeen ainakin tyttökissan kanssa. Kasper on hoidossa Paraisilla.

Savi
Savi on noin 6-7kk ikäinen leikkisä kissapoika.  Savi siirtyi sisarustensa Pisaran ja Usvan kanssa Tesyltä hoitoomme.
Savi on hoidossa Koskella.

Pisara
Pisara on nuori, noin 6-7kk ikäinen tyttökissa.Pisara on leikkisä ja utelias.
Pisara on hoidossa Koskella.

Usva
Usva on Pisaran ja Saven sisaruksia, noin 6-7 kk ikäinen kissatyttö
Hoidossa Koskella.

Nuori poikakissa Valo, saanut kodin
Valo on hieman ujo vielä, mutta kissan voi ottaa syliin jo. Valo on arviolta 5-
6kk ikäinen ja talteenotettu Turun kaatopaikalta. Valo tulee toimeen toisten kissojen kanssa . Hoidossa Koskella

Rane, saanut kodin
Erityisadoptio! Ihanan muhkea ja hurmaava kolli. Rane on kesy ja erittäin sosiaalinen – häärää kaikissa kodin askareissa mukana. Se ei arkaile edes sijaiskodissa käyviä vieraita, vaan menee ovelle vastaan. Rane on kastroitu, sirutettu ja  rokotettu. Hampaat ovat hyvässä kunnossa.
Erityisadoption tästä tekee sen, että Rane on fiv-positiivinen. Rane siis luovutetaan omaan kotiin joko yksin tai toisen fiv-positiivisen kissan kaveriksi. Rane tulee toimeen toisten kissojen kanssa .  Kotihoidossa Aurassa.

Remy / SAANUT KODIN
Isokokoinen mörökölli Remy Martti on esimerkki siitä mikä on tuloksena, kun kissa hylätään omilleen. Remyn korvat ovat paleltuneet vuosien saatossa. Sillä on korvista jäljellä vain pienet tyngät. Se on mitä ilmeisemmin palellut pakkasissa jo monen monta vuotta. Kissa ei pärjää pakkasilla ulkona, vaikka joku niin saattaakin luulla. Remy on kuitenkin pysynyt jollain tavoin hengissä. Moni ulkona elävä kissa kokee toisenlaisen kohtalon. Samassa paikassa, josta Remy loukutettiin talteen, on nähty myös pentuja. Mikä lie niiden kohtalo jos niitä ei saa kiinni ennen pakkasia?
Remyn kulmahampaat ovat poikki. Eläinlääkärin mukaan kyseessä on jokin turma, ei sairaus. Miten tämäkin on tapahtunut, se jää arvailtavaksi. Onko joku lyönyt sitä, onko se ollut jossain onnettomuudessa, ovatko hampaat voineet tappelussa mennä poikki..? Emme tiedä eikä Remy osaa kertoa. Muuten hampaat ovat hyvässä kunnossa.Turkkikin on ihan takussa. Eihän sitä ole kukaan harjannut, ei todennäköisesti ikinä sen elämän aikana.Remy on myös fiv-positiivinen. Sekin on leikkaamattomuuden ja ulkona elämisen tulos. Remy on todennäköisesti puolustanut reviiriään vuosia ja tapellut toisten kollien kanssa. Fiv tarttuu toisiin kissoihin veren ja syljen välityksellä. Ihmisiin se ei tartu. Kuitenkin fiv-positiivinen kissa voi elää hyvin onnellisen ja pitkänkin elämän. Haluamme, että Remy saa joskus elämässään kokea millaista on elää lämpimässä täysien ruokakuppien äärellä. Jospa se alkaisi jopa luottaa ihmiseen ja saisi kokea miltä tuntuu, kun siitä välitetään ja sitä hellitään. Remy on nyt kotihoidossa Turussa. Etsimme sille kodin, jossa se saa osakseen ansaitsemaansa rakkautta ja voi elää hyvän loppuelämän menneisyyden kolhuista ja kokemuksista välittämättä. Ikinä enää sitä ei kukaan kohtele kaltoin. Ikinä enää sen ei tarvitse palella eikä nähdä nälkää. Sijaiskodissa Remy on alkanut luottamaan ihmiseen. Sitä voi silittää ja rapsuttaa ja se tykkää siitä. Se on kova kehräämään ja nauttii ihmisen läheisyydestä. Varsin hurmaava herra.

Vieno, saanut kodin
Vieno on arviolta 2-3 vuotias pitkäkarvainen kissatyttö. Vieno on ujo ja herttainen, vielä varovaisesti tutustuu arjen askareisiin ja ääniin.  Kotihoidossa Perniössä.

Kirsi,   saanut kodin
Erityisadoptio.
Kirsi on talteenotettu elokuussa 2019 Somerolta tiineenä. Kirsi synnytti terveet pennut sijaiskotiin ja pennut ovat saaneet jo kodin. Kirsi on fiv-positiivinen, mutta muuten hyvässä kunnossa oleva herttainen ja hieman ujo kissatyttö. Kirsi on leikattu, rokotettu ja sirutettu. Kirsi tulee toimeen koirien kanssa ja on myös hyvin säyseä toisia kissoja kohtaan eli sopisi toisen fiv-kissan kaveriksi.  Kirsi on kiinnostunut kodin askareista ja viihtyy samassa huoneessa kuin ihmisetkin.
Nykyään Kirsi antaa silittää ja kiehnää kovasti mukana ruoka-aikana.Kotihoidossa Somerolla.

Meirami, saanut kodin

Meirami on arvion mukaan hieman alle vuoden ikäinen kissa. 
Tutun ihmisen se päästää lähelleen ja antaa silittää , mutta vieraita menee vielä piiloon. Ajan kanssa Meiramista kehkeytyy vallan mainio seuralainen.
Lelut kiinnostavat ja toisten kissojen kanssa se tulee toimeen mutta viihtyy hyvin itsekseenkin. 
Meirami on hoidossa Koskella, siirtyi Tesyltä hoitoomme.

Untamo, Ilmatar, Vellamo, Otso, saaneet kodin

Nuoret sisarukset Aslak ja Fanni, saaneet kodin
Aslak ja Fanni ovat noin 5 kuukauden ikäiset kissasisaret, kissat siirtyivät Tesyltä hoitoomme.  Ovat vielä hieman ujoja, kovia leikkimään ja leikin varjolla rohkisuneet päivä päivältä. Hoidossa Koski tl:ssä.

Komea herra Vihtori, saanut kodin
Vihtori siirtyi Tesyltä hoitoomme ja on hurmaava, isokokoinen kesy kollipoika. Kotihoidossa Turussa.

Rosmariini, VARATTU
Rosmariini siirtyi Tesyltä hoitoomme. Rosmariini on kaunis harmaa tyttökissa. Se vielä vähän ihmettelee ihmistä ja ihmisen tekemisiä, mutta pikkuhiljaa rohkeutta on tullut lisää alkutilanteesta. Se leikkii mielellään toisten kissojen kanssa ja tuleekin kaikkien kanssa toimeen. Rosmariini on hoidossa Koskella. 

Enni, Varattu

Enni on talteenotettu lokakuussa pentunsa kanssa mökkialueelta. Enni synnytti uudet pennut 24.11.  Enni on hurmaava kesy kissa joka tykkää rapsutuksista ja viihtyy ihmisen seurassa. Se on äärimmäisen sosiaalinen ja hakeutuu aina tilaisuuden tullen ihmisen lähelle. 
Enni ja pennut ovat hoidossa Koski tl:ssä.

Ennin pennut Asteri ja Vuokko ,  varattu yhteiseen kotiin.

Kissatytöt Leinikki ja Orvokki varattu yhteiseen kotiin.

Ennin poikapentu Kullero varattu kissakaverilliseen kotiin.

Alli siirtyi Tesyltä hoitoomme pentujen kanssa ja on hoidossa Koskella. Pennut ovat jo yli luovutusikäisiä, joten Allikin voisi muuttaa omaan kotiin. Se saattaa olla sen ihan ensimmäinen koti .Alli on vielä arka, mutta antaa koskea. Varsinkin jos sille höpöttää pidempään. Se seuraa mielellään ihmisen puuhia . Alli on lempeä ja kiltti ja se tuleekin hyvin toimeen toisten kissojen kanssa. 

Sikke
Kaunis Sikke on Tesyn kautta meille tullut kissatyttö, joka ottaa mielellään herkkuja kädestä. Hieman se vielä ujostelee ihmistä, mutta on utelias ja kiinnostunut ihmisen puuhista. Se tulee toisten kissojen kanssa toimeen. Sikke on kotihoidossa Aurassa. 

Odessa 
Odessa on hurmaava kissatyttö joka on tullut Tesyn kautta meille etsimään uutta kotia. Odessa on hieman ujo, mutta antaa silittää ja on kovin leikkisä.  Odessa tulee toimeen toisten kissojen kanssa.
Kotihoidossa Perniössä.

Gusse
Gusse on arviolta noin 5kk ikäinen poikakissa joka on talteenotettu omistajan pyynnöstä hoitoomme Somerolta.  Gusse oin hieman ujo, mutta antaa silittää ja tulee toimeen toisten kissojen kanssa.
Hoidossa Koskella.

Siiri ja Sisu, varattu yhteiseen kotiin.
Hurmaavat kissasisaret Siiri ja Sisu ovat hoidossamme Naantalissa, tulivat Tesyn kautta hoitoomme.
Siiri ja Sisu ovat arviolta elokuussa 2019 syntyneitä, ovat kovia leikkimään keskenään ja silitykistä tykkäävät jolloin kehräävät heti. Vielä uudet tilanteet ujostuttaa mutta kotioloissa ollaan jo suht rohkeita. Ensisijaisesti yhteinen koti etsinnässä taikka erillinen jolloin hyvä olla kissakaveri vastassa.

Tilli
Tilli on arviolta elo/syyskuussa syntyny lekkisä kissapoika. Hoidossa Koskella.

 

Tyrsky
Tyrsky-poika on myöskin Allin pentuja ja nimensä mukainen pieni sähisijä vielä. Tyrsky on kuitenkin erittäin leikkisä ja Tyrsky antaa silittää mutta hyvin herkästi vielä sähisee.  Hoidossa Koskella.

Ursula
Ursula on hurmaava noin 3-vuotias tyttökissa joka on vielä arka, mutta uskaltaa haistella sormenpäitä ja varpaita. Ursula  seuraa kodin askareita matkan päästä, mutta väistää äkkinäisiä liikkeitä. Ursula on tullut Tesyn kautta hoitoomme ja on leikattu, rokotettu ja sirutettu syyskuussa. Ursula tulee toimeen poikakissojen kanssa.
Kotihoidossa Aurassa.

JIPPU
Jippu on hieman ujo, pitkäkarvainen tyttökissa. Jippu tulee toimeen toisten kissojen kanssa, ottaa herkkuja kädestä , vielä ei anna paljoN silittää. Jippu on nuori tyttökissa ja etsii itselleen kotia, jossa luottamus ihmiseen voi kasvaa. Kotihoidossa Paraisilla.

Sakke, varattu
Sakke on alta vuoden ikäinen kissapoika, joka on vielä hieman arka. Sakke on Tesyn kautta meille tullut tottumaan kotielämään. Se on luovutettavissa joulukuun loppupuolella, kotihoidossa Aurassa

Matti ja Teppo
Matti ja Teppo ovat vajaan vuoden ikäiset veljekset. Ne tulivat yhdistykselle Tesyn kautta. Matti (kokoraidallinen) on Teppoa varovaisempi ja uusia tilanteita sulatellaan pitkään. Teppo on reippaampi ja kutsuu veljeään usein piilosta mukaan tutkimaan juttuja. Pojat ovatkin kuin paita ja peppu ja yhteiset leikit naurattavat hoitajaa. Lelut saavat kyytiä ja jos ei muuta keksitä, niin annetaan rullaverhon narulle kyytiä tai jyrsitään pahvilaatikon reunoja. Myös laserlelu on ihan huippukivaa viihdettä. Pojat ovat kaikkiruokaisia ja osaavat hienosti käyttää hiekkalaatikkoa. Juuri vaihdettu, kylmä vesi on myös herkkua.

Hoitaja ei ole vielä päässyt kissoja paijaamaan, mutta pojat seuraavat uteliaasti hoitajan tekemisiä ja nukkuvat monesti sängyn vieressä olevassa pedissä. Jonain yönä on käyty jopa sängyssä tutkimassa hoitajan hiuksia ja varpaita.

Kissat on leikattu, fiv-felv -testattu (neg), madotettu ja rokotettu. 
Kotihoidossa Nakkilassa.

Salvia
Nuori tyttökissa Salvia on hoidossa Koskella. Se on sirutettu, rokotettu ja madotettu. Se on menossa tehosterokotteelle. Salvia on leikkisä ja utelias. Se tulee toimeen toisten kissojen kanssa.

Tiira, Varattu
Tiira-tyttönen on Allin pentu ja hyvin utelias ihmistä kohtaan. On vielä hieman ujo. Tiira tulee toimeen toisten kissojen kanssa. Hoidossa Koskella.

Kuutti, Varattu
Kuutti-poika on Allin pentu ja samaan tapaan ujo, mutta leikkisä kuin sisarensakin. Kuutti tulee toimeen toisten kissojen kanssa, hoidossa Koskella.

Pippuri
Nuori kolli Pippuri on hoidossa Koskella. Pippurilla on komeat ja pitkät viikset . Se on leikkisä ja touhukas vaikka kuvassa näyttääkin kiukkuiselta. Pallorata on erityisesti Pippurin mieleen. Kuva on otettu silloin kun Pippuri vietiin hoitopaikkaan. Kaikki oli uutta ja outoa. Sen takia ihmistä piti vähän kiukkuisena tuijottaa. Nykyään se on jo alkanut ihmiseen tottua pikkuhiljaa. Vielä on arkuutta, mutta kovin utelias Pippuri on . Ihminen on kiinnostava.
Pippuri tulee muiden kissojen kanssa toimeen. Olisikin mukavaa jos sillä olisi uudessa kodissaan kissakaveri.

Kaarna
Kaarna on hurmaava tyttöpentu, joka vielä on varautunut, mutta utelias ja leikkisä. Kaarna on talteenotettu sisarusten kanssa kaatopaikalta ja  alkuun oli kovin sähisevä. Kaarna tulee toimeen toisten kissojen kanssa. Hoidossa Koskella.

Käpy
Käpy on myöskin kaatopaikalta talteenotettu ja sisarustensa tavoin oli alkuun kovin arka. Käpy on suloinen kissapoika, arviolta elokuussa syntynyt. Käpy tulee toimeen toisten kissojen kanssa, on hoidossa Koskella.

Havu
Havu on myös kaatopaikkapentuja, hyvin utelias mutta vielä ihminen pelottaa hieman.
Havu tulee toimeen toisten kissojen kanssa ja onkin hyvin ihastunut Allin seuraan.
Havu on poikakissa ja hoidossa Koskella.

Utu, varattu
Utu on hurmaava poikapentu, utelias ja leikkisä ja tulee toimeen toisten kissojen kanssa. Utu on Allin pentuja ja hoidossa Koskella.

Timjami. Varattu
Timjami on nuori kissaherra, arviolta hieman alle vuoden ikäinen. Se tuli meidän sijaiskotiin Tesyltä. Timjami on jo alkanut luottaa ihmiseen ja se tykkää siitä kun sitä silittää ja rapsuttaa. Se tulee myös toisten kissojen kanssa toimeen. Sijaiskodissa oleva Salvia-kissa on sen paras kaveri. 
Timjami tykkää leikkimisestä, kuten nuoret kissat yleensäkin . Se leikkii innokkaasti leluilla ja muiden kissojen kanssa. 
Se on koko ajan ollut rauhallinen ja kiltti, missään vaiheessa se ei ole kokenut tarpeelliseksi sähistä tai murista oudoille ihmisille. 
Timjami on kastroitu, sirutettu, madotettu ja rokotettu. Se on myös fiv/felv-testattu ( negatiivinen) . Tehosteen jälkeen ( tammikuun alkupuolella) se on valmis muuttamaan omaan kotiin. Kissakaveri uudessa kodissa olisi Timjamille kiva juttu. Se on tällä hetkellä hoidossa Koskella.

Sirpa * VARATTU*
Sirpa on hieman ujo tyttökissa, joka tuli hoitoomme Tesyn kautta pentujensa kanssa. Pennut ovat saaneet jo kodin ja nyt on aika löytää herttaiselle ja sirolle Sirpalle oma koti. Sirpa tarkkailee kodin askareita mielellään ja uskaltaa jo ottaa herkkuja kädestä. Sirpa tulee toimeen toisten kissojen kanssa. Sirpa on leikattu, rokotettu, sirutettu ja fiv/felv testattu. Kotihoidossa Paraisilla.

Jemma, SAANUT KODIN 
Jemma on ujo tyttökissa joka tulee toimeen toisten kissojen kanssa.
Jemma on kotihoidossa Paraislilla.

Ansku

Ansku on herttainen hieman ujo tyttökissa, joka tulee toimeen toisten kissojen kanssa. Anskua saa silitää ja kissa on hyvin utelias ,mutta hieman vielä varuillaan.
Ansku on talteenotettu pentunsa Aksun kanssa Somerolta lokakuussa 2019.  Kotihoidossa Koski tl:ssä.

Aksu, varattu
Aksu on kesän 2019 pentuja. Aksu oli tullessaan arka, mutta on hoidossamme rohkistunut kovin ja antaa jo silittää. Aksu tulee toimeen toisten kissojen kanssa. Se on hoidossa Koski tl:ssä.

Essi
Essi on noin 15-16 viikon ikäinen tyttöpentu. Hieman arka vielä, mutta kotioloissa varmasti kesyyntyy pian. Se on kertaalleen rokotettu ja viedään tehosteeseen marraskuun aikana. Pentu on hoidossa Koskella.

Elli ja pennut, VARATTU

Omistajien kanssa yhteisymmärryksessä huostaan otettu neljän pennun emo.
Ellin pesue sairasti mykoplasman ja ovat saaneet pitkän antibiootti-kuurin.
Kissapesueen kaikki kissat ovat varattu ja lähdössä uusiin koteihin.

Kissasisaret Nanna, Neea ja Netta, VARATUT:
Nanna, Neea ja Netta ovat Tesyn kautta tulleet hoitoomme, kissasisaret ovat hieman arkoja mutta kisuja saa rapsuttaa kun lähestyy rauhallisesti. Herttaiset kissat ovat hoidossa Koski tl:ssä. Etsivät kotia joko yhdessä tai yksin, ensisijaisesti kotia jossa kissakaveri vastassa.

Kaapo, Kalle, Kusti ja Kyllikki

Kuura ja Kide, VARATTU
Sisarukset Kuura ja Kide ovat talteenotettu elokuussa  ja ovat kevään 2019 pentuja.  Harmaaraidallinen on tyttö ja mustavalkoinen on kolli.  Kissat ovat vielä arkoja mutta uteliaita ja kovia leikkimään.  Luovutettavissa lokakuussa. Kotihoidossa Turussa.

Lakka

Lakka on arviolta toukokuussa 2019 syntynyt ujo kissapoika. Antaa jo rapsutella ja hieman silittää, vielä ujostelee äkkinäisiä liikkeitä. Hoidossa Koski tl:ssä. Lakka on leikattu, rokotettu, sirutettu ja Fiv/Felv testattu.
Taltenotettu Somerolta kiinteistön omistajan pyynnöstä.

Valeria,  VARATTU

Tämä hurmaava kissakuningatar tuli meidän kotihoitoon Tesyn kautta. Kissalle annettiin nimi Valeria. Se steriloitiin tänään ja nyt se pääsi opettelemaan elämää kotioloissa, ihmisen kanssa. Kotielämää opetellaan Perniössä.

Xante ja Verle, varattu.
Noin vuoden ikäiset kissapojat ovat kotihoidossa Turussa. Hieman ujoja ovat vielä, mutta uteliaita.  

Vesku
Vesku on kesäkuussa 2019 syntynyt kollipoika.Talteenotettu Koskelta.
Veskua saa silitellä ja kissa on leikkisä ja utelias.

Nanni, varattu
Nanni on toukokuussa 2019 syntyny hieman ujo tyttökissa. Nanni antaa silittää ja on mielellään seuraamassa askareita . Äkkinäset liikkeet vielä jännittävät mutta uteliaisuus voittaa helposti.  Nanni on Tesyn kautta hoitoomme tullut ja on hoidossa Koski tl:ssä. Nanni on leikattu, rokotettu ja sirutettu sekä useaan kertaan madotettu.

Niina, varattu
Niina on toukokuussa 2019 syntyny tyttökissa jota ujostuttaa vieraat ihmiset mutta kissaa saa silitää ja rapsuttaa . Niina on tullut Tesyn kautta meille hoitoon ja on Koski tl:ssä.

Mokka

Mokka on myöskin toukokuisia kissapoikia joka ujostelee vielä ihmistä, mutta kissaa saa kyllä jo koskea herkkujen avulla. Luovutettavissa marraskuussa. Hoidossa Koski tl:ssä.  
Taltenotettu Somerolta kiinteistön omistajan pyynnöstä.

Toffee
Arviolta toukokuussa 2019 syntyny Lakka on hieman ujo kollipoika joka antaa jo hieman rapsuttaa ja ottaa herkkuja kädestä.  Kotihoidossa Koski tl:ssä. Luovutettavissa marraskuussa.  Taltenotettu Somerolta kiinteistön omistajan pyynnöstä.

Lellu,  saanut kodin

Lellu on kesällä 2019 syntyny tyttöpentu ja on talteenotettu omistajan pyynnöstä syyskuussa. Lellu on saanu jo ensimmäisen rokotteen ja tunnistesirun.  Lellu on hieman ujo mutta pienen voi ottaa syliin ja heti alkaa kehräys. Lellu on luovutettavissa lokakuussa. Hoidossa Koski tl:ssä.

Nelli
Nelli on hurmaava, hieman ujo tyttökissa joka on tullut hoitoomme Tesyn kautta. Nelli on taltenotettu tiineenä kesällä 2019 ja Nelli synnytti pennut Tesyn huomaan. pennut ovat saaneet jo kodin ja Nelli etsii sitä loppuelämän kotia jossa tämä herttainen tyttökissa saa rakkautta ja hoivaa.Nelli on leikattu, rokotettu, sirutettu ja useaan kertaan madotettu. Nelli on hoidossa Kyrössä.

Nuori tyttökissa talteenotettu Somerolta Somerniemen kesätorin läheltä syyskuun 11 päivä.  Kissa oli toimitettu AB klinikalle koska paikallista löytöeläinkotia ei kissan talteenottaja tavoittanut. Ilmoitettu löytöeläinkotiin jotta kissa on kotihoidossa.
Tämä herttainen ujo tyttökissa on hoidossamme Koski tl:ssä ja odottelee josko omistaja löytyy.  SAANUT KODIN:

Simon
Simon on nuori, hurmaavan musta kissapoika jolla pieni valkoinen laikku rinnassa. Tämä nuorimies on utelias ja tykkää istua ikkunassa katsomassa pihan lintushowta. Ihminen on vielä jännä, mutta Simon ei herrasmiehenä sähise eikä murise, seuraa vain tilannetta isoilla, kauniilla silmillään. Simon ei nirsoile ruoan kanssa ja osaa hienosti käyttää hiekkalaatikkoa. Pienellä vaivalla ja kesytyksellä saa tästä hurmurista itselleen oman prinssin. Simon tuli kotihoitoomme Tesyn kautta. Kotihoidossa Satakunnassa, Nakkilassa. Yht.otot Laura, puh 0503242300, mieluiten klo 16 jälkeen.

Pinjan kollipentu
Pinjan kollipentu, varattu
Pinjan kollipentu, varattu
Pinjan kollipentu, varattu

Pulla ja Pilli, saaneet kodin.
 Pulla ja Pilli ovat tosi vilkkaita ja leikkisiä, ja leikkivät myös ihmisen kanssa.
Eivät anna koskea, mutta tulevat välillä itse haistelemaan varpaita tai sormia, joten kosketusväleihinkin päästään varmaan pikkuhiljaa. Ovat koiraa kohtaan uteliaita ja menevät itse ihan nenäkkäin koiran kanssa. Tietysti leikkivät ja hoitavat toisiaan, ja olisihan se aivan ihanaa, jos pääsisivät samaan kotiin. Pennut siirtyivät Tesyn kautta hoitoomme ja ovat kotihoidossa Turussa.

Helinä
Helinä on noin 14 viikkoinen tyttöpentu joka on hieman ujo mutta antaa silittää ja nostaa syliin. Helinä leikkii mielellään ihmisen kanssa ja tulee toimeen toisten kissojen kanssa.
Helinä on kotihoidossa Salossa.

Bella
Bella on noin 4-vuotias kissatyttö joka tykkää rapsutuksista ja seurasta. Bella on talteenotettu tiineenä ja Bella synnytti pennut Tesyn hoivaan, josta Bella siirtyi Slekin kotihoitoon etsimään uutta rakastavaa kotia. Pennut ovat saaneet jo kodin ja nyt tämä hurmaava kissa etsii omaa kotia. Bella on rokotettu, sirutettu ja leikattu. Kotihoidossa Turussa.

Sylvester  ja Keimo
Sylvester ja Keimo ovat talteenotettu Somerolta sisarusten kanssa heinäkuussa 2019.  Kissapojat ovat vielä hieman ujoja mutta sylissä rauhoittuvat.  Sylvester ja Keimo etsivät joko yhteistä kotia tai kotia jossa on kissakaveri vastassa. Kotihoidossa Paraisilla.

Venla, saanut kodin
Venla on leikkisä, arviolta 14 viikkoinen tyttöpentu joka antaa silittää ja kissan voi ottaa syliinkin, hieman vielä ujostelee, varsinkin yllättäviä tilanteita. Venla tuli hoitoomme omistajan pyynnöstä 2019. Kotihoidossa Paraisilla.

Vilma, saanut kodin
Vilma on arviolta 14-viikkoinen tyttöpentu, täynnä iloa ja leikkisyyttä. Vilma tuli hoitoomme omistajan pyynnöstä 2019.
Kotihoidossa Paraisilla.

Manu, saanut kodin
Manu on utelias ja leikkisä pentu. Kotihoidossa Paraisilla. Manu tuli hoitoomme Tesyn kautta.

Pekko
Pekko tuli yhdistyksemme hoitoon kesäkuun lopussa. Pekko on aikuinen kissapoika joka antaa rapsuttaa ja puskeekin jo himena ihmisen kättä vasten. Pekko kävi eläinlääkärissä heti talteenoton jälkeen ja Pekko leikattiin ja rokotettiin sekä testattiin Fiv/Felv negatiiviseksi. Pekkon hampaat vaativat vielä useita hoitoja  ja Pekko tulee etsimään kotia myöhemmin. Pekko tuli hoitoomme omsitajan pyynnöstä.

Tahvo
Tahvo on isokokoinen kollipoika joka vielä ujostelee ihmistä ja pysyttelee mielummin matkan päässä. Tahvo on lähtöisin Somerolta ja tuli Slekin hoitoon omistajan menehdyttyä.

Helmi

Helmi talteenotettu helmikuussa 2019. Kotihoidossa Koski tl:ssä. Helmi on tiineenä ja tulee etsimään kotia myöhemmin. Helmi on synnyttänyt hoitoomme 5 pentua 16.4.2019. Kissaperhe voi hyvin. Pennut varattu!

Toivo, saanut kodin
Tämä pieni orpo pentu nimettiin toukokuun Toivoksi. Pentu löytyi erään talon piharakennuksesta. Pari päivää talonväki seurasi tilannetta ja vei pennulle ruokaa. Emoa tai muita pentuja ei näkynyt kertakaan. Talonväki on etsinyt tuntitolkulla, emon ääntelyä on soitettu , mutta muita kissoja ei ole näkynyt. Lopulta pentu alkoi pitää niin kovaa huutoa, että katsoimme parhaimmaksi poimia sen talteen niin kauan kuin se on elossa. Päätimme ensin kokeilla josko kotihoidossamme oleva Helmi-emo hyväksyy tämän orvon pennun omiensa joukkoon. Iloksemme näin kävi! Helmillä on nyt kuusi pentua hoivattavana. 
Emon ja mahdollisten muiden pentujen etsiminen jatkuu vielä. 

Fia, saanut kodin
Kaunis pitkäkarvainen tyttökissa, noin 2-4-vuotias. Se on joskus ollut jonkun kissa, koska on kotihoidossa melko lyhyessä ajassa alkanut luottamaan ihmiseen. Toki jännittäviä tilanteita tulee vielä, mutta se antaa silittää ja rapsuttaa ja jopa kerjää lisää rapsutuksia. Toisten kissojen kanssa se tulee toimeen. 
Fia on steriloitu, sirutettu, madotettu ja kertaalleen rokotettu. Kotihoidossa Turussa. 
Fia tuli hoitoomme Tesyn kautta.

Kielo
Kielo tuli talteen tiineenä ja synnytti kotihoitoomme neljä pentua. Pennut ovat saaneet jo kodin ja Kielo etsii nyt omaa kotia. Aikuinen hieman ujo tyttökissa, joka antaa hiven koskea herkkuja saadessaan ja seuraa vielä mielummin matkan päästä. Kotihoidossa Perniössä.  Kielo tuli hoitoomme omistajan pyynnöstä.

Kielon pennut 

Elmo

Elmo on todella kiltti, mutta vielä hiukan ujo poju. Antaa rapsuttaa korvan takaa ja uteliaana turvapaikasta (lue: saunanlauteilta, tyynyn vierestä) katselee puuhailuja. Herkkuja uskaltaa kädestä haistella mutta ei vielä syödä.
Öisin liikutellaan leluja ja muutenkin käydään tutkimassa muitakin paikkoja.
Koiraa ei ole uskaltanut vielä käydä moikkaamassa mutta ei ole sähissyt tai murissut vaikka koira on käynyt vähän haistelemassa.

Maisa
Maisa on 2-3-vuotias, talon pihapiiristä talteen loukutettu ”ei kenenkään kissa”. Talteen otettaessa sillä oli jalassa jonkun eläimen aiheuttama puremavamma, joka nyt on parantunut hyvin. Maisa on steriloitu, rokotettu, sirutettu ja madotettu. Se on tottunut toisiin kissoihin ja koiriinkin. Kotihoidossa se on alkanut kesyyntyä hyvin, leikkii kotihoitajan kanssa ja yksinkin. Käy puskemassa ja kerjäämässä silityksiä. Se käy puskemassa myös kotihoitajan omia kissoja ja haastaa niitä leikkimään. Kissakaveri olisi Maisalla mukava olla uudessa kodissa. Kotihoidossa Turussa. 

Rölli
Rölli on 2,5 -vuotias kesy kolli. Se on kovin seurallinen ja viihtyy ihmisen kanssa. Edellisessä kodissa sillä oli kissakaveri, jonka kanssa Rölli tuli erittäin hyvin toimeen. Kotihoitopaikassa viihtyy hyvin yksinkin, vaikka siellä on kaksi omaa kissaa. Rölli on kastroitu, sirutettu, madotettu ja kahteen kertaan rokotettu – eli valmis muuttamaan omaan kotiin. Kotihoidossa Paraisilla.

Kuulumisia kotihoidosta:

Röllistä on kuoriutunut oikea sylivauva kun on alkanut luottamaan kotihoitajaansa. Syliin ängetään väkisin ja sitten pusketaan ja kiehnätään ja silityksistä tämä poika ei saa tarpeekseen.

Ruoka-aikana Röllillä on paljon asiaa ja juttu loppuu vasta kun lautanen on nenän edessä. Ruoka maistuu, kunhan ei ole raakaruokaa. 

Hiekkalaatikon suhteen ollaankin vähän enempi tarkkoja – nuorelle herralle kelpaa vain avomallinen astia ja siinä ei saa olla pellettiä.

Hurrison
Hurrison on noin 3-4-vuotias komea ja pitkäkarvainen kissaherra. Kotihoidossa se on rohkistunut ja antaa ihmisen tulla jo lähelle. Uteliaana se nuuhkii ihmisen kättä, mutta vielä jännittää enempää koskettelua. 
Se tulee hyvin toimeen muiden kissojen kanssa ja vetääkin rallia niiden kanssa ympäri kotia. Kissanminttua Hurrison rakastaa. 
Hurrison on kastroitu, sirutettu, madotettu ja rokotettu. Kotihoidossa Turussa.

Pertsa ja Kilu, saaneet kodin
Pertsa ja Kilu, pienet orvot pennut. Ne ovat kasvaneet reippaiksi ja uteliaiksi pikku kolleiksi. Pertsa on varsinainen rohmu, työntää koko pienen kuononsa ruokaan syödessään. Kuten kuvista näkyy Eläinlääkärillä pennut on todettu terveiksi ja rokotuksenkin jo saivat.
Onneksi näitä veljeksiä ei tarvitse toisistaan erottaa jatkossakaan, ne tulevat saamaan yhteisen kodin. Pennut on varattu ja ne muuttavat yhdessä Turkuun.

Tarmo

Tarmo on ihana kissaherra, yli 5-kiloinen muhkea kolli. Tarmo keskustelee erikoisella kovalla äänellä, tykkää seurata ihmisten puuhia ja on leikkisä. Ruoka maistuu hyvin ja lempiherkkuina on kissankarkit ja kinkku. Tarmoa saa jo hieman silittää, Tarmo ei myöskään piilottele tai aristele, joten pienellä vaivalla tästä saa varmasti itselleen seurallisen kaverin. Tarmo on jo aikuiseen ikään ehtinyt, ikä-arvio 4-6 vuotta ja arvostaa itseään sen verran, ettei mahdu samaan huusholliin toisen kissan kanssa, ei ainakaan kollin kanssa. Tarmo on rokotettu, madotettu, sirutettu ja leikattu. Tarmo on kotihoidossa Turussa.

Taika
Taika on ujo tyttökissa joka uskaltaa jo ottaa herkun kädestä ja seurailee ihmisen askareita uteliaana. Taika tarvitsee vielä aikaa ja rakkautta jotta luotto ihmiseen kasvaa, mutta hyvin utelias Taika on. Taika tulee toimeen ainakin poikakissojen kanssa. Taika on leikattu, rokotettu ja sirutettu. Kotihoidossa Halikossa.

Hissu
Nuori suloinen Hissu-tyttö on täynnä elämää ja leikkiä. Hissu on kotihoidossa Turussa, hieman ujo vielä mutta rohkea kissakaveri antaa mallia miten ihmiseen voi luottaa. Kotihoidossa Turussa, luovutettavissa uuteen kotiin toukokuussa.

Raisa
Raisa on viime kesän pentuja, eli leikkisyyttä ja uteliaisuutta löytyy. Kooltaan tämä neiti on pieni ja ruokahalu on koon mukainen. Itsevarmuus ei ihan vielä riitä päästämään ihmistä lähelle, mutta muiden kissojen seurassa on hyvinkin itsevarma. Raisa on ominut jo kotihoitopaikan kaikki nurkat ja paras paikka nukkua on sänky. Pienellä vaivalla tästä saa ihanan sydänkäpysen itselleen. Raisa tarvitsee vielä tehosterokotteen, sen jälkeen se on valmis muuttamaan omaan kotiin. Raisa on leikattu, madotettu ja sirutettu.

Harri

Suurisilmäinen Harri on noin 1-vuotias kissaherra. Sillä on tapana aina aamuisin kovalla äänellä pyytää ruokaa ja pyöriä innoissaan jaloissa. Se antaa ihmisen silittää ja harjata itseään. Toisten kissojen kanssa se tulee toimeen hyvin. 
Harri on utelias ja häärää mukana siellä missä tapahtuu. Se on kastroitu, sirutettu, madotettu ja rokotettu. Kotihoidossa Turussa.

Anna ja Elsa
Kissasisaret Anna ja Elsa tulivat hoitoomme loppuvuonna 2018.
Elsa on tytöistä rohkeampi. Se seuraa ihmisen tekemistä vierestä, nauttii rapsutuksista ja harjaamisesta ja saattaa yöllä tulla samaan sänkyyn nukkumaan. Leikkiminen Anna-siskon kanssa on lempipuuhaa. Elsa on kaikkiruokainen ja herkut tulee ottamaan jo kädestä. Elsalla on kaihi silmissä ja odotettavaa on, että näkö huononee ajan myötä. Se ei kuitenkaan estä Elsaa elämästä normaalia kotikissan elämää.

Anna on utelias, mutta seuraa kotielämää vielä hiukan etäämmältä. Uskaltaa kuitenkin tulla ihmisenkin kanssa leikkimään ja antaa toisinaan jopa silittää, varsinkin ruokailun yhteydessä. Anna on tarkempi ruokansa suhteen, mutta herkut kelpaavat sillekin ja tulee ottamaan niitä kädestä.

Etsimme Annalle ja Elsalle yhteistä, aikuista kotia, jossa siskokset saavat viettää tasapainoista elämää ilman suurempia mullistuksia Elsan näön heikkenemisen vuoksi. Tytöt ovat viime kesän pentuja, ikää nyt noin 9 kk, ja ovat kotihoidossa Paraisilla.

Noomi
Noomi tuli Slekin hoitoon helmikuun alussa 2019. Noomi on syntynyt kesällä 2018, kissa on vielä hieman ujo ja opettelee kotikissan elämää kotihoidossa. Noomi on rohkistunut viime päivinä, herkkuja tullaan ottamaan kädestä ja myös itse ilmoittaa koska olisi aika saada herkkuja. Kosketusta vielä karttaa, mutta ihmisen lähellä uskaltautuu olemaan. Myös ruoka-aikana tulee odottamaan kuuluvasti maukuen. Noomin leikkisyys tulee esiin, kun saa olla omassa rauhassa muilta kotihoidossa olevilta kissoilta, joten tämän takia etsimmekin Noomille kotia, jossa saisi olla ainoana kissana.
Noomi on steriloitu, madotettu, kahdesti rokotettu, valmis muuttamaan omaan kotiin. Kotihoidossa Paraisilla.

Morrison
Hurmaava kissapoika Morrison tuli Slekin hoitoon helmikuun alussa. Morrison on korkeintaan neljä vuotias eläinlääkärin arvion mukaan, hieman pitkäkarvainen kissapoika. Morrison on leikattu, sirutettu ja rokotettu. Tämä utelias, mutta ujo kissa on hurmannut kotihoitajansa jo täysin. Hoidossa Perniössä.

Oona
Oona on nuori, hieman ujo tyttökissa joka on taltenotettu pentujensa kanssa marraskuussa 2018. Oona on rokotettu, leikattu, sirutettu ja fil/felv testattu negatiiviseksi. Erittäin herttainen kissa, jota saa rapsuttaa ja silittää. Hiema vielä arkailee ihmisen lähellä, mutta tykkää rapsutuksista todella paljon ja Oona on erittäin kiltti. Kotihoidossa Turussa. Sai kodin helmikuussa 2019.

Aatu
Nuori ja kesy kissapoika tuli hoitoomme loppuvuonna 2018. Aatu oli tullessaan flunnssainen ja on saanut antibioottikuurin. Aatu sai kodin helmikuussa 2019.

Neppari
Sai kodin kotihoitajan luota.

Trolli ja Trista

Muuttivat yhteiseen kotiin tammikuussa 2019.

Samu
Sai kodin joulukuussa 2018.

Tiina

Tiina talteenotettiin lokakuussa 2018 pihapiiristä Somerolla. Tiina on herttainen tyttökissa joka tykkää silityksista ja seurasta. Tulee toimeen toisten kissojen kanssa sekä on tottunut koiraan. Kotihoidossa Turussa.

Odette, Oora ja Onna
Kolme herttaista tyttöpentua talteenotettiin samaan aikaan emonsa Oonan kanssa. Pentuset ovat hieman arkoja mutta antavat koskea ja käsitellä.

Sanni ja Seela

Nuoret kissatytöt Sanni ja Seela pääsivät omiin koteihin lokakuun alussa. Leikattu, sirutettu, rokotettu ja madotettu.

Nuori kollipoika

Kaunis ja vilkas poikakissa. Kastroitu, sirutettu ja madotettu. Luovutusikäinenkin olisi jo, joten kaikin puolin valmis omaan kotiin.

Silvia, Safiya ja Sylvester
Tyttökissa Silvia tuli eläinsuojelutapauksena ja synnytti juhannuksena 2018 pennut kotihoitoon. Silvia on vielä hieman varutunut, mutta uskaltaa liikuskella jo rennommin ihmisenkin läsnäollessa. Välillä innostuu jopa leikkiin pentujen kanssa. Silvia luovutetaan vasta kun sen pennut on lähtenyt ja kissaneiti on käynyt viimeisen kerran eläinlääkärissä.
Safiya ja Sylvester ovat leikkisiä ja iloisia pentusia, jotka ovat luovutettavissa syyskuun alku puolella täytettyään 12 viikkoa ja saatuaan tehosterokotuksen. Safiya ja Sylvester ovat varattuja.

Niklas

Niklas on noin 5 kuukauden ikäinen hieman ujo poikakissa.
Niklas on leikattu, rokotettu ja sirutettu. Kotihoidossa Turussa.

Nikke
Nikke on herttainen noin 5 kuukauden ikäinen poikakissa, joka antaa silittää ja kissan voi nostaa syliinkin. Hieman vielä ujostelee uusia tilanteita.

Pikku-Mama

Herttainen nuori tyttökissa Pikku-Mama tuli eläinsuojelutapauksena meille tiineenä ja synnytti hoidossamme pennut joista vain yksi selvisi. Pikku-mama etsii kotia jossa rapsutuksia riittää ja kissa saa ihmisen huomion ja rakkauden. Pikku-mama tule toimeen toisetn kissojen kanssa, mutta pärjää vallan mainiosti myös ainoanan kissana kodin huomion keskipisteenä.
Pikku-mama on leikattu, rokotettu, sirutettu ja on kotihoidossa Paraisilla.

Taneli

Taneli on noin 2-3-vuotias kaunis pitkäkarvainen kissapoika joka on vielä arka ihmisiä kohtaan, mutta on aloittanut kiehnäämisen jaloissa ja antaa rapsuttaa. Taneli on kiltti, ei sähise eikä murise vaan väistää mielummin kun tilanne ahdistaa tai pelottaa. Taneli tutkii paikkoja yön tunteina, tarkkailee päivisin ihmisen liikkeitä matkan päästä uteliaana, vielä ei tule viereen. Viihtyy kuitenkin päivä päivältä ennemmän samassa huoneessa kuin kotihoitajakin. Taneli on talteenotettu maaliskuussa 2018. Taneli on leikattu, loishäädetty, rokotettu ja sirutettu, kotihoidossa Halikossa.

Tuima

Tuima on nuori ja herttainen kissatyttö, tulee itse rapsuteltavaksi. Syliin ei vielä anna ottaa ja vieraita vielä karttaa. Tuima on koiriin tottunu hyvin. Muiden kissojen kanssa tulee hyvin toimeen.  Tuima on leikattu, loishäädetty, rokotettu ja sirutettu, kotihoidossa Somerolla.

Kapina, Kaunotar, Kaveri, Kiikari, Kulkuri, Klyyvari

Tämä sisaruskuusikko tuli kotihoitoon kesällä 2018. Uusiin kotiin pennut muuttivat syyskuussa 2018.

Sakke

Nuori kollipoika. Hellyydenkipeä ja kehrääväinen kolli. Kova juttelemaan ja puskemaan, on tottunut pieniin lapsiin ja toisiin kissoihin. Sai kodin elokuun 2018 lopulla.

Taavi

Noin vuoden ikäinen poikakissa tullessaan kotihoitoon. Utelias ja innokas leikkimään. Saanut kodin elokuun 2018 lopulla.

Chili

Chili on Tiitun pentuja ja syntynyt toukokuun 2018 loppu puolella. Kotihoidossa kisu oli aktiivinen ja leikkisä, mutta tykkäsi myös rapsutuksista. Omaan kotiin Chili lähti elokuun 2018 lopulla.

Viiru

Sai kotihoidossa lempinimen lällypallo, vaikka silloin hieman arkailikin vielä. Uuteen kotiin Viiru lähti elokuun lopulla 2018.

Neilikka

Neilikka on toinen Tiitun pennuista. Neilikka syntyi toukokuun 2018 loppupuolella ja uuteen kotiin kissa lähti elokuun puolessa välissä.

Helmi

Helmi on yksi Tinjan pennuista ja on syntynyt huhtikuun 2018 lopulla kotihoidossa. Omaan kotiin Helmi lähti elokuun puolessa välissä.

Teme

Teme talteenotettiin kesäkuussa 2018 sisarensa kanssa ja uuteen kotiin tämä herttainen pieni poika lähti elokuun alussa.

Hugo ja Hertta

Hugo ja Hertta talteenotettiin navetasta toukokuussa 2018 ja he muuttivat omaan kotiin elokuun alussa. Pennut saivat yhteisen kodin.

Hemmo

Hemmo on yksi Tinjan pennuista, jotka syntyivät huhtikuun loppupuolella vuonna 2018. Uuteen kotiinsa Hemmo lähti elokuun alussa.

Rudi

Rudi on noin noutajan kokoinen, sekarotuinen luppakorva joka talteenotettiin Suomesta. Rudi sai kodin kotihoitopaikastaan.

Hemmi

Hemmi oli yksi Tinjan pennuista, jotka syntyivät huhtikuun lopulla 2018. Omaan kotiin Hemmi lähti heinäkuun lopulla ja on kotiutunut sinne hyvin. Hän tykkää nukkua omistajansa vieressä.

Hermanni

Hermanni syntyi keväällä 2018 kotihoidossa ja lähti omaan kotiinsa Imatralle heinäkuussa. Kissa on kotiutunut hyvin ja nukkuukin uuden kissakaverinsa kanssa vierekkäin.

Tuittu

Tuittu on kaunis nuori tyttökissa, joka oli vielä hieman arka uuteen kotiin lähtiessään.

Töppönen

Töpönen, hurmaava kissapoika, joka on saanut jo kodin. Töppönen oli uuteen kotiin lähtiessään hieman ujo mutta utelias ja kiltti.

Luukas


Tämä muhkea kollipoika muutti omaan kotiinsa heinäkuussa 2018. Omasta kodista olemme saaneet kuulumisia ja kodin mukaan hänestä on kuoriutunut aivan ihana kissa. Kissasta on myös tullut koko ajan reippaampi ja häntä saisi silitellä vaikka koko ajan. Uudessa kodissa Luukaksella on kissakaveri, jonka kanssa hän tulee hyvin toimeen.

Tellu

Tellu on noin vuoden ikäinen ja ujoudestaan huolimatta kovin utelias pieni tyttökissa. Kotihoidossa ollessaan Tellu on tottunut kotikissan elämään jo sen verran, ettei ihminen enää pelota liiaksi joten aina ei tarvitse piiloutua. Se antaa silittää ja ihmisen touhujen seuraaminen sivusta on mielenkiintoista ajanvietettä silloin kun lelut saavat levätä.

Petu

Petu on nuori ja kiltti kissapoika joka on sairastanut mykoplasman ja sen toinen silmä on vaurioitunut joten ko. silmä on sokea. Luomi on korjattu Kaarinan eläinlääkäriasemalla eikä silmä haittaa herttaisen Petun elämää. 

Tirri

Tirri on talteenotettu maaliskuussa 2018, noin vuoden ikäinen. Saanut jo kodin.

Liisi

Liisi on arviolta alle 2-vuotias herttainen, mutta vielä kovin ujo kissatyttö. Se sai lisänimen ”laastari-Liisi” nenän alla olevan hauskan kuvion vuoksi. Aiemmassa elämässä sillä ei ole ollut säännöllistä ihmiskontaktia. Se asui maalla talon pihapiirissä, yöpymispaikka löytyi yleensä jostain ulkorakennuksesta. 
Liisi antaa jo hieman koskea, mutta varoo vielä ihmisen äkkinäisiä liikkeitä sekä tarkkailee kotielämää matkan päästä. Liisi tulee toimeen toisten kissojen kanssa.

Lassi

Lassi on alle vuoden ikäinen, hieman ujo kissapoika joka antaa jo silittää ja rapsuttaa.

Tuisku

Tuisku on syntynyt lokakuussa 2017. Tuisku on talteenotettiin emonsa kanssa.

Lippe

Lippe on nuori tyttökissa, joka on vielä arka.  Lippe tutkii jo uteliaana
ympäristöään mutta on yhä varovainen  Se tulee toimeen toisten kissojen
kanssa.

Nipsu

Nipsu on nuori ja hieman ujo kissapoika.  
Nipsu tulee toimeen toisten kissojen kanssa. Kissojen tapaan se on utelias ja leikkisä. Alun piileskelyn jälkeen se on jo tottunut kotikissana oloon. Ihmistäkin uskalletaan ”halata” ja näykkiä lempeästi nenästä. Kissamaiseen tapaan ”hepuleita” saadaan ja silloin juostaan ympäri taloa minkä jaloistaan pääsee.

Luulia

Luulia, herttainen hieman arka, kiltti kissatyttö. 
Luulia on talteenotettu talven kynnyksellä pihapiiristä, jonne tämä kissaemo toi kolme
pentuaan lähelle ihmistä. Pennut saaneet jo kodin, Luulia etsii vielä sitä omaa kotia. 
Luulia tarkkailee kodin askareita uteliaana, pienen matkan päästä. 
Kotihoidossa kissa on tottunut toisiin kissoihin sekä koiriin. Hieman saa silittää jo, mutta vielä Luulia on ujo.

Tuuli

Nuori, töpöhäntäinen kissatyttö Tuuli on Tuiskun emo. Tuuli on ujo mutta leikkisä ja utelias kissa.

Pirre

Kesän 2017 kissa, mustavalkoinen Pirre. On ottanut huolehtiva isosikon roolin Peppiä ja Pipaa kohtaan.
Pippe, Pipa ja Peppi pääsivät kaikki samaan kotiin!

Pipa

Pipa talteenotettiin yhtä aikaa Pirren ja Pepin kanssa. Pipa on näistä arin ja tukeutuu varsinkin Pirreen. Onkin hienoa, että se pääsi samaan kotiin molempien kanssa! Kolmikko sai pysyä yhdessä.

Peppi

Peppi alkoi jo kotihoidossa osoittaa kissamaista uteliaisuutta. Piti aina olla siellä missä tapahtuu. Nyt sillä on uudessa kodissa paljon jännittävää tutkittavaa. Pääsi Pippen ja Pipan kanssa omakotitaloon asumaan.

Terttu

Terttu on kaunis pitkäkarvainen tyttökissa. Talteenotettu marraskuussa 2017.
On tottunut koiriin ja toisiin kissoihin. Terttu pääsi ainoaksi kissaksi talon kuningattareksi.

Hilla

Herttainen ja leikkisä tyttökissa Hilla. Syntynyt syksyllä 2017. Tottunut koiriin ja toisiin kissoihin . Hilla pääsi kotiin, jossa sillä oli vastassa kaksi koirakaveria. Hilla olikin jo kotihoidossa ihastunut koiraan, jonka kanssa jopa nukkui.

Athena

Syyskuussa 2016 syntynyt kiltti ja leikkisä kissatyttö etsii loppuelämän kotia.
Athena tulee toimeen toisten kissojen kanssa, luovutetaan leikattuna, rokotettuna ja sirutettuna. Fiv/felv-testattu terve kissatyttö.

Jack

Syyskuussa 2016 syntynyt täysin musta kissapoika Jack, erittäin utelias ja kiltti leikattu, rokotettu,sirutettu sekä testattu kissa etsii loppuelämän kotia Turusta käsin. Tulee toimeen toisten kissojen kanssa.

Pimu

Kaunis tyttökissa talteenotettu 14.4. Somerniemeltä. Pimu synnytti kolme pentua 20.4 kotihoidossamme. Pennut saaneet kodin, tämä herttainen, hieman ujo tyttökissa vielä omaa kotia vailla. Pimu on leikattu, rokotettu, sirutettu ja useaan kertaan madotettu.

Täplis, Nöpö, Kolli-Olli, Tyyne ja Nipsu

Pennut talteenotettu Someron löytöeläintalon toimesta Someron mökkialueelta. Pennut tulivat yhdistyksellemme kotihoitoon talteenoton jälkeen löytöeläintalon pyynnöstä. Pennut ovat kahteen kertaan rokotettu, tunnistesirutettu, virustestattu sekä useaan kertaan loishäädetty. Kotihoidossa Somerniemellä.

Viuhti ja Tiuhti

Viivin keväiset pennut, syntyneet toukokuussa 2016. Pennut on leikattu, rokotettu ja sirutettu sekä useaan kertaan loishäädetty. Hieman arkoja vielä, mutta rohkistuneet hoidossamme.  Kissasisaret ovat saaneet yhteisen kodin syyskuussa 2016.

Tyttöpentu

Pieni orpo tyttöpentu, noin 8 viikkoa ikää. Talteenotettu Someron keskustan tuntumassa. On yhdistyksellämme kotihoidossa Someron löytöeläinkodin pyynnöstä. Pentunen sai nimen Ninya ja on muuttanut uteen kotiin.

Minttu

Minttu kissa talteenotettiin toukokuussa 2016 kolmen pentunsa kanssa Somerniemeltä.Minttu on nuori kissatyttö, joka alkuun oli ujo, mutta on rohkistunut kotihoidossa todella paljon,ja on huolehtinut pennuistaan todella hyvin. Kissaperhe saanut uuden kodin.

Missy

Missy tyttönen talteenotettiin myöskin Somernimeltä 17.11.2015. Missy on vielä arka, mutta erittäin leikkisä ja utelias vajaan vuoden ikäinen kissatyttö.  Missy on madotettu Profender-lääkkeellä, tunnistesirutettu, rokotettu ja leikattu.  Missy tulee toimeen toisten kissjoen kanssa, mutta erittäin leikkisän luonteen takia ei suositella iäkkäänkissan kaveriksi. Kotihoidossa Nakkilassa, josta muutti omaan kotiin maaliskuussa 2016.

Martta

Martta-tyttönen löydettiin Someron Häntälästä joulukuussa 2015 kahden pentunsa kanssa.Otimme Martan suoraan kotihoitoon. Kissaperheen pennut ovat saaneet jo kodin, Martta-tyttönenvielä omaa kotia vailla. Martta on madotettu , rokotettu, tunnistesirutettu sekä leikattu.Eläinlääkärin arvoin mukaan Martta on noin kaksi vuotias. Tämä herttainen kissatyttö on seurallinen kehrääjä joka etsii loppuelämän kotia kotihoidossa Ypäjällä.

Senja ja Sissi

Loppiaisena 2016 talven pakkasista taltenotetut neljä kissanpentua, syntymä arvio lokakuu 2015.Pennut tulivat suoraan hoitoomme ulkoa , alkuun olivat erittäin pelokkaita. pennut ovat nytterveeksi testattu, loishäädetty Profenderillä sekä Axilurilla sekä kahteen kertaan rokotettu ja tunnistesirutettu. Punaraitaiset pojat saivat jo uuden kodin.

Mauku

Mauku tuli Someron Löytöeläintalolta kotihoitoon Saloon emonsa ja viiden muun pennun kanssa. Samojen ihmisten kanssa Mauku asustelee edelleen, joten kotihoitopaikasta tulikin Maukulle se loppuelämän pysyvä koti. Paikkakunta on vain eri, sillä Mauku asustelee nykyään Turussa. 
Myös talo on vaihtunut rivitalosta omakotitaloon, jossa on Maukulla tilaa juoksennella kolmessa eri kerroksessa. Maukun kanssa asustelee kolme muuta kissaa ja yksi lapinporokoira Onneksi tilaa on niin sisällä kuin pihallakin! Mauku tosin oleskelee vain sisätiloissa niin kauan kunnes pihalle saadaan rakennettua ulkoiluhäkki, sillä lähellä oleva autotie on todella vilkas liikenteeltään. Tosin Mauku on todella paljon ihmisten perään, joten hän oleileekin mieluimmin siellä missä omistajansakin ovat. Maukun kanssa samaan kotiin jäi myös Maukun sisko Miuku. Valitettavasti Miuku kisu kuitenkin menehtyi sairautensa takia jo ennen kuin ehti vuotta täyttämään. Nykyään Maukulla onkin muita eläinystäviä, jottei aika käy pitkäksi silloinkaan kun omistajat eivät kotosalla ole. Öisin vedetäänkin kunnon rallia pitkin asuntoa, minkä myötä tavaratkin saattavat löytää uusia paikkoja yön aikana. Kiipeily puun korkein makuukoppa on Maukun lempipaikka päivisin. Nyt omakotitalossa asustaessaan on Maukulla myös mahdollisuus nautiskella takan lämmössä kylminä talvipäivinä – ja se onkin ihanaa!

Mauno ja Sulo

Mauno löydettiin syyskuussa 2013 Somerolta ja toimitettiin löytöeläinkodin suojiin. Kissa oli erittäin arka löytöeläinkodin häkissä ja lähdimmekin etsimään aktiivisesti kotia tälle hurmaavalle harmaalle kollille. Uuden kodin löydyttyä Salosta aloimme suunnitella kissan kuljetusta.Maunolle varattiin leikkausaika Kuninkaantien eläinlääkäriasemalta Salosta ja lähdimme Turusta Somerolle noutamaan kissaa. Mauno ei meinanut  millään mennä kuljetuskoppaan ja aikataulu meni uusiksi, mutta onneksi eläinlääkäriasemlla oltiin joustavia ja pääsimme hieman myöhässä vastaanotolle. Mauno leikattiin, rokotettiin ja sirutettiin ja sitten kissa muutti uuteen kotiin Saloon.Mauno rohkistui yllättävän nopeasti kodin turvassa ja Maunosta ja kodin aikaisemmasta Tuffe-kissasta tuli parhaat ystävät.Kesäkuun lopussa 2014 Someron löytöeläinkotiin toimitettiin erittäin pelokas nuori kissa, joka ei ottanut oikein askeltakaan ihmistä kohti vaan kyyhötti häkin ylähyllyllä ja kävi syömässä kun ihmisiä ei ollut lähellä. 
koska kissa meni aina piiloon kun ihmisiä tuli katsomaan. Halusimme kuitenkin antaa tällä nuorelle kissalle mahdollisuuden parempaan ja niinpä kissa odotti uutta kotia aina lokakuulle asti.Sitten Maunon uusi koti tarjoutui kodiksi. Varattiin leikkausaika Someon AB Klinikalta, jossa kissa sai myös rokotuksen ja tunnistesirun ja näin kissa muutti Anssin kyydillä Saloon.  Kuvat kertovat 
enemmän kuin sanat, kodissa menee todella hyvin ja kissakolmikko nauttii elämästään.

Haru

Haru löydettiin Someron alueelta vuonna 2010. Kissa vietti löytöeläinkodissa muutamankuukauden ennenkuin uusi koti löytyi Salosta. Haru muutti kahden muun kissan kaveriksi ja muutaman viikon kyräilyjen jälkeen, yhteiselo lähti sujumaan hyvin. Haru on jopa osallistunut kissanäyttelyihin ja menestynyt hyvin. Löytökissasta tuli hyvällä hoidolla todella kaunis kissa.

Jane  ja Buffi

Jane jätettiin ulos muuton yhteydessä syksyllä 2013 ja näin tämä erittäin seurallinen jakiltti kissatyttö päätyi löytöeläinkotiin. Jane sai kodin Aurasta vietettyään muutaman kuukauden löytöeläinkodissa. 
Buffi löytyi elokuussa 2014. Erittäin pelokas kissatyttö kyyhötti löytöeläintalon häkissä eikä ottanut lainkaan kontaktia ihmiseen. Kuukausia kului eikä tämä Sini Sähinä saanut kotia. Anssi otti meihin yhteyttä lokakuussa, jotta yhdessä pohtisimme mikä on tämän kauniin kissan kohtalo. Jos kotia ei löydy, niin kuinka kauan kissaa voi häkissä pitää.  Annoimme vielä aikaa Sähinälle, levitimme kissan tietoja ja kerroimme että kysessä on nuori puolivilli kissa,
jonka kesyyntymiseen menee aikaa. Vihdoin marraskuussa kissa sai kodin, samasta paikasta kuin Jane aikaisemmin. Buffi vietiin eläinlääkäriin ja sieltäkin vielä soitettiin että kyseessä on erittäin arka, ellei villiintynyt kissa, olemmeko varmoja että hoito kannattaa. Olimme jo matkalla noutamaan kissaa ja uusi koti odotti villikkoa, joten päätimme hoidattaa kissan kaikesta huolimatta. Se kannatti, Buffi on pienin askelin kesyyntymässä, tulee jo melko lähelle ja käy nukkumassa sängyssä. Buffi on myös alkanut kehrätä ihmisen lähellä.
Aikaa siihen on mennyt ja vielä menee ennenkuin luottaa ihmiseen, mutta kehitystä tapahtuu koko ajan.

Miina

Miina löytyi yksinään vaeltelemasta Someron maaseudulta.
Se vietiin Someron löytöeläintalolle, josta Slek ry otti kissan kotihoitoon Turkuun.Kotihoidossa Miina sai ensimmäisen nimensä, Pikku-Kisu. Neiti oli hyvin arka ja peloissaan uudessa paikassa. Hän oli arviolta vain viisi tai kuusi viikkoa vanha,joten eipä ihmekään, että neiti vierasti ja pelkäsi. Nopeasti Miina kuitenkin tottui ihmisiin ja eipä aikakaan kun se jo tuli puskemaan ja leikkimään varpailla. Uusi koti löytyikin Naantalista, kotihoidon kautta. Uudessa kodissa kissa sai nimen Miina ja siellä häntä oli odottamassa 15 vuotias kissa vanhus Mauno.Alkuun Mauno meni Miinaa piiloon, mutta jo pian uskaltautui uuden tulokkaan nähtäväksi. Miina innostuikin leikkimään Maunon hännällä, josta Mauno ei aina niin välittänyt. Onneksi uudessa kodissa Miinaa ilahduttaa myös 4 vuotias tyttö, joka jaksaa leikkiä ja touhuta nuoren neidin kanssa.

Lucifer (ent. Sisu) ja Kaneli (ent. Venla)

Nämä kissat löytyivät pentueensa kanssa Somerolta erään asunnon ulkorakennuksen välikattotilasta, johon emo heidät oli synnyttänyt. Sieltä emo ja koko pentue tuotiin suoraan kotihoitoon Turkuun. Emo oli todella ihmisrakas ja puski jo heti alkuun kovasti. Pennut sen sijaan eivät olleet ihmisen kanssa vielä tekemisissä olleet, joten ne olivat todella arkoja.Pian emoa seuratessaan jokainen kuitenkin rohkistui, toiset enemmän ja toiset vähemmän.
Pennut saivat myös nimet kotihoidossa, mustavalkoinen poika nimettiin Sisuksi ja kilpparityttö sai nimen Venla. Pentuja ei kuitenkaan totutettu nimiin, vaan uudet kodit saivat vaihtaa nimet.Venlasta tulikin Kaneli ja Sisusta Lucifer. Lucifer rohkistui nopeasti oikeaksi sylikissaksi,jollainen on uudessa kodissaankin. Sylissä viihtyisi vaikka kuinka kauan. Kaneli sen sijaan oli jo kotihoidossa hieman varovaisempi eikä vieläkään ihan yhtä rohkeasti tule luokse (etenkään vieraiden ihmisten) kuin veljensä. Lucifer onkin Kanelille erittäin hyvä kaveri, sillä Kaneli rohkistui uudessa kodissaan pitkälti veljeään seuraten. Nämä sisarukset jatkavat onnekasta ja leppoisaa yhteiseloaan Mynämäellä.

Vilpertti (Viltsu, Vilperi)

Vilpertti on samasta pentueesta Luciferin ja Kanelin kanssa, joten alku hänellä 
oli ihan samanlainen kuin heillä. Vilpertti muutti pian Luciferin ja Kanelin jälkeen
Poriin, jossa pääsi talon valtaajaksi ja ainoaksi kissaksi. Pojan nimi pysyi samanaja hänestä tulikin heti todellinen sydänten murskaaja. Kissa osaa hellyyttää ja on todella ihmisrakas pienokainen, joka nauttii loikoilusta sängyllä ihmisen vieressä kainalossa.Tosin osataan sitä juosta rallia ympäri asuntoakin ja välillä piipahdetaan jääkaapillakin kun jääkaapin ovi aukeaa. Onhan se jännää mitä kaikkea sieltä jääkaapista löytyykään!Vilpertti on myös kova syömään ja hänelle maistuu ruoka kuin ruoka, nirsoilemaan poika
ei ole alkanut. Vilpertti kyläilee myös kotihoitopaikassaan välillä hoidossa ja siellä hänen kavereinaan onkin koira ja neljä kissaa, joista yksi on Mauku – myös Slekin kautta kotihoitoon tullut ja myös pysyvästi kotihoitopaikasta kodin saanut kissa. Tylsää ei tällä kaverilla siis tule olemaan  ja kisu onkin jo heti totutettu matkustelemaan.

Viti ja Titi

Noin 12 viikkoiset valkoiset kissasisaret,  ovat vielä hieman
arkoja mutta  uteliaita ja leikkisiä. Kotihoidossa
Nakkilassa.

Rölli

Rölli on 6 vuotias kesy ja kiltti tyttökissa. Rölli on saanut pennut
toukokuussa 2017, Kissa leikataan pentujen luovuttamisen jälkeen 
Rölli on kotihoidossa Turussa.

Emi

Herttainen Emi on syntynyt syyskuussa 2016. Emi on kiltti ja seurallinen
kissatyttö. Luovutettavissa 10.11.2017 jälkeen.

Mesi

Mesi on syntynyt syyskuussa 2016 ja on erittäin kiltti ja seurallinen
kissatyttö. Luovutettavissa 10.11.2017 jälkeen.

Manu

Noin 6 kuukauden ikäinen kiltti, hieman ujo mutta kiltti kissapoika.
Manu tulee toimeen toisten kissojen kanssa sekä on tottunut koiriin.
Talteenotettu lokakuussa 2017.

Sofi

Vuoden ikäinen Sofi on erittäin hellyydenkipä ja kesy
tyttökissa.Luovutettavissa lokakuun puolessa välissä.
Kotihoidossa Nakkilassa.

Pörri ja Ärri

Nuoret kissapojat löydetty ulkoa ilman emoa lokakuussa 2017. 
Ovat hieman ujoja mutta reippaita pieniä kissoja. 
Ovat tottuneet koiriin sekä toisiin kissoihin.

Oreo

22.7.2017 syntynyt kollipoika, luovutus lokakuussa.

Sisu

Nuori valkoinen kissapoika, hieman ujo mutta leikkisä ja utelias
Kotihoidossa Paraisilla.

Ilo

Noin 17 viikkoinen kissapoika. Ilo on leikkisä ja aktiivinen täysin
musta kissapoika joka tulee toimeen toisten kissojen kanssa.
Ilo viihtyy sylissä ja on erittäin seurallinen ja kiltti.
Kotihoidossa Paraisilla.

Roope

22.6.2017 syntynyt pieni kissapoika Roope. Roope on kesy ja
leikkisä pentu joka on luovutettavissa syyskuun puolessa välissä.

Pirkkis

22.6.2017 syntynyt kiltti ja kesy kissapoika, luovutettavissa
syyskuun puolessa välissä.

Lumikki

22.6.2017 syntynyt kissatyttönen on leikkisä ja utelias, luovutettavissa
syyskuun puolessa välissä.

Scroll to Top