Valikko Sulje
pennust

Kodittomat

Autamme kodittomia eläimiä löytämään uuden kodin. Kauttamme kotia etsivät kissat ovat joko suoraan talteenotettu kissapopulaatioista, ovat viettäneet jo pidemmän aikaa löytöeläintaloissa etsimässä kotia, mutta eivät ole jostain syystä kotia löytäneet tai omistaja on pyytänyt apua kissojen uudelleen sijoitukseen.
Suomen löytöeläinten kummit ry:n kautta kotia etsivät kissat luovutetaan eläinlääkärin tarkistamina, loishäädettyinä, rokotettuina, tunnistesirutettuina sekä leikattuina, mikäli ikä antaa myöden. Aikuiset Fiv/Felv-testataan automaattisesti. 
Kissoja ei luovuteta vapaana ulkoileviksi.
Kissanpennun ( alta 6kk) luovutusmaksu on 200 €, aikuisen kissan 150 €. Hinta sisältää leikkauksen, rokotukset, tunnistesirun, loishäädöt sekä eläinlääkärin tarkistukset ja testit ( Fiv/Felv).

Kissoista kannattaa kysellä ensisijaisesti soittamalla mutta otathan huomioon että teemme tätä vapaaehtoistyönä vapaa-ajalla.  
Tällä sivulla vain osa kodittomista kissoista joten otathan yhteyttä.

Tiedustelut:      0405153651 / Mia 
                           0440580222 / Salme
                           0405570227 / Merja    

                            adoptio@slekry.com                       

Jerkko ja Lily

Jerkko ja Lily etsivät ensijaisesti yhteistä kotia. Jerkko on noin 2 vuotias hieman ujo kissapoika jota saa silittää ja rapsuttaa yleisesti ruokailun yhteydessä.  Lily on syntynyt kesällä 2021 ja on täysin kesy ja hellyydenkipeä. Molemmat ovat kovia leikkimään ja ovat ystävystyneet sijaiskodissa hyvin.  Jerkko ja Lily ovat hoidossa Paraisilla.  

Kuura, Huurre, Lumi ja Halla

Kissaveljekset etsivät uusia koteja joko kaksittain tai kissakaverilliseen kotiin. Nämä hurmaavat kissat ovat syntyneet loppukesällä 2021.   Veljekset ovat kovia leikkimään, hyvin utelijaita.  Vähän ujostuttaa välillä, mutta herkkuja otetaan kädestä .  Kissat ovat hoidossa Kyrössä. 

Kuura on herkkä poika joka ottaa paljon mallia muiden kissojen käytöksestä. Hän tarkkailee mielellään muiden puuhia ja rohkaistuu hetken päästä mukaan, varsinkin Lumin perässä. Leikkiminen on mieluisaa ja herkut sekä märkäruoka syödään kädestä, mutta koskettaminen ja käsittely on vielä jännittävää. Myös äkkinäiset liikkeet ovat vielä ymmärrettävästi pelottavia. Kuura on kuitenkin kissanpentumaisesti utelias ja varmasti tottuu ihmisen kosketukseen, kun hänelle antaa aikaa.

Huurre on utelias hassuttelija joka on aina ensimmäisenä paikalla, kun ruoka- tai herkkupussi rapisee. Huurre syö kädestä ja välillä tökkii ihmistä tassulla, kun ne on vielä vähän kummallisia hänen mielestään – tai jos palvelu ei ole riittävän nopeaa. Kosketus saa ujon pojan vielä säikähtämään, mutta omassa kodissa varmasti tottuu käsittelyyn ajan kanssa. Huiskaleluilla ihmisen kanssa leikkiminen on herkkujen lisäksi Huurren lempipuuhaa!

Lumi on Talvi-pentueesta reippain ja onkin aina nopeasti paikalla kun herkkupussi rapisee tai huiskulelua heilutellaan. Joskus herkkujen annon yhteydessä saa häntä jopa vähän rapsuttaa, mutta varsinainen käsittely ja koskeminen on vielä liian jännää. Lumi kuitenkin mielellään oleskelee ihmisen lähettyvillä, syö kädestä ja rakastaa ylitse kaiken yhteisiä leikkihetkiä ihmisen kanssa! Äkkinäiset liikkeet saavat Lumin vielä säikähtämään ja yllättävät tilanteet piiloutumaan sähinän kera, mutta uteliaisuus voittaa näissäkin tilanteissa hyvin nopeasti.

Halla on Talvi-pentueen pohdiskelija. Hän tykkää seurailla muiden leikkejä vähän sivummalta ennen kuin innostuu itse mukaan. Halla on selkeästi kiinnostunut ja utelias ihmisen seurasta ja yhdessä leikkimisestä, mutta usein jää vähän etuilevien veljien jalkoihin. Omassa kodissa Halla varmasti nauttii siitä että saa omaan tahtiin tutustua ihmisiin ja kaikenlaiseen puuhasteluun.

( Ensimmäinen kuva Kuura ja Huurre, kuva kaksi Lumi, kuva kolme Halla.)

Talvi

 Talvi-emo on pentujaan arempi, ja pysyttelee mieluummin etäällä. Hän tarvitsee paljon aikaa ja kärsivällisyyttä tottuakseen ihmisten kosketukseen ja käsittelyyn, ja varmasti häntä auttaisi uudessa kodissa rohkeampi kisu kaverina tai mahdollisesti yksi omista pennuista. Talvi huolehtii puolivuotiaista lapsistaan edelleen tunnollisesti, mutta kaipaisi luultavasti myös jo omaa tilaa.  Talvi on itsekkin nuori, noin 2-vuotias.  Talvi on hoidossa Kyrössä

 

Manteli on noin 2-3 vuotias tyttökissa joka on vielä arka mutta utelias.  Manteli tykkää seurata hieman kauempaa arkea ja askareita. Manteli etsii rauhallista kotia jossa annetaan aikaa ja rakkautta oppia luottamaan ihmiseen.  Manteli on hoidossa Turussa. 

Freya
Freya on aikuinen, noin 5 vuotias arka kissatyttö . Freya on oppinut luottamaan sijaiskodin ihmisiin, mutta vieraat tilanteet ja ihmiset vielä pelottaa, joten etsinnässä kokenut koti jossa aralle kissalle annetaan se kaikki aika mikä luottamuksen voittamiseen menee. Freya on hoidossa Naantalissa.

Martta, Varattu

Martta on ujo aikuinen kissatyttö joka vielä aristelee äkkinäisiä liikkeitä ja kovia ääniä. Martta on noin 4-5 vuotias. Martta kuitenkin leikkii mielellään, ottaa herkkuja läheltä. Martta tulee toimeen toisten kissojen kanssa, mutta pärjää hyvin yksinkin.  Martta etsii rauhalllista kotia jossa annetaan aikaa ja rakkautta oppia luottamaan ihmiseen. Martta on hoidossa Paraisilla.

Aake

Aake on noin 4-5 vuotias kissapoika. Aake on kiltti, tykkää leikkiä ja antaa silittää. Aakella on toisessa etutassussa synnynäinen epämuodostuma, mutta se ei kissaa haittaa vaan kovin leikitään ja pyrähdellään asunnossa.  Aake on hoidossa Turussa .