Valikko Sulje
pennust

Kodittomat

Autamme kodittomia eläimiä löytämään uuden kodin. Kauttamme kotia etsivät kissat ovat joko suoraan talteenotettu kissapopulaatioista, ovat viettäneet jo pidemmän aikaa löytöeläintaloissa etsimässä kotia, mutta eivät ole jostain syystä kotia löytäneet tai omistaja on pyytänyt apua kissojen uudelleen sijoitukseen.
Suomen löytöeläinten kummit ry:n kautta kotia etsivät kissat luovutetaan eläinlääkärin tarkistamina, loishäädettyinä, rokotettuina, tunnistesirutettuina sekä leikattuina, mikäli ikä antaa myöden. Aikuiset Fiv/Felv-testataan automaattisesti. 
Kissoja ei luovuteta vapaana ulkoileviksi.
Kissanpennun ( alta 6kk) luovutusmaksu on 200 €, aikuisen kissan 150 €. Hinta sisältää leikkauksen, rokotukset, tunnistesirun joka rekisteröidään Turvasiruun,  loishäädöt sekä eläinlääkärin tarkistukset ja testit ( Fiv/Felv).

Kissoista kannattaa kysellä ensisijaisesti soittamalla mutta otathan huomioon että teemme tätä vapaaehtoistyönä vapaa-ajalla.  Jos emme pääse vastaamaan, niin jätäthän viestin.
Tällä sivulla vain osa kodittomista kissoista joten otathan yhteyttä.

Tiedustelut:    0405153651 / Mia Ekholm        

                         0405060140 / Jonna Summanen   

                         0405570227 /  Merja Virola  

                          adoptio@slekry.com                      

Olli

Olli on noin 4-5 vuotias kollipoika joka on lempeä jättiläinen, tykkää rapsutuksista ja viihtyy nykyään myös vieressä. Olli on Ronja-kissan kanssa samassa sijaiskodissa , kissat ovat alkujaan samasta paikasta talteen otettu. Ronja on hieman dominoivampi, juurikin herkkujen annon yhteydessä puskee Ollin sivuun jotta saa napsia herkut itse. Olli väistää suosiolla, hän on erittäin kiltti. Olli ja Ronja tulevat hyvin toimeen keskenään ja ideaalia olisikin yhteinen koti tai ainakin koti jossa on kissakaveri vastassa. (Ollille tyttökissa ja Ronjalle poikakissa) Kissat ovat hoidossa Turussa.

Ronja

Ronja on noin 2-3 vuotias herttainen tyttökissa. Ronja on vielä hieman ujompi kuin Olli, mutta Ronjakin antaa jo rapsuttaa . Ronja saataa pelästyä äkkinäisiä liikkeitä ja kovaa ääntä ja kipittää silloin piiloon, mutta tulee pian esiin kun vaara on kissan mielestä ohi. Ronjalle uudessa kodissa voisi olla rohkea kissakaveri vastassa tai sitten yhteinen koti Ollin kanssa, näin uusi tilanne ja kotiutuminen olisi kissalle mieluisampaa. Ronja on hoidossa Turussa.

Lilja

Musta Lilja on talteenotettu pentujensa kanssa Koski tl:stä kesäkuussa.  Lilja ottaa jo herkkuja kädestä, on hyvin kiltti, vielä ujo ihmistä kohtaan, mutta ruokailun yhteydessä saa silittää ja rapsuttaa. Lilja pärjää vallan mainiosti myös kodin ainoana kissana. Lilja on hoidossa Halikossa.

 Maikki  

 Maikki on Liljan pentu, arviolta toukokuun alussa 2022 syntynyt.   Maikki on säpäkkä tyttönen joka välillä sähähtelee ihmiselle, menee kiipeilypuuhun katselemaan jos ihminen liian lähellä. Maikki tulee kuitenkin syömään läheltä ja ottaa herkkuja läheltä. Maikki ei kuitenkaan ole vihainen, enemmänkin epävarma ihmistä kohtaan.  Maikki etsii kotia jossa on kissakaveri vastassa ja näin uuteen tottuminen ja rohksituminen sujuu helpommin. Maikki on hoidossa Halikossa.

Noah

Noah on arviolta noin vuoden ikäinen hieman ujo kissapoika. Noah on utelias ja kiltti, vielä ujostelee ihmistä mutta seuraa mielellään arjen askareita. Noah kiipeää sohvalle viereen, ottaa herkkuja kädestä ja leikkii mielellään muiden kissojen kanssa. Noah tulee kiehnäämään jalkoihin ruoka-aikaan. Noah tykkää kovin muista kissoista, sijaiskodissa on sekä tyttökissoja että poikakissoja ja kaikkien kanssa tulee hyvin toimeen. Etsinässä tälle hurmaavalle kissalle on koti jossa on kissakaveri vastassa.  Noah on hoidossa Turussa.