Valikko Sulje
pennust

Kodittomat

Autamme kodittomia eläimiä löytämään uuden kodin. Kauttamme kotia etsivät kissat ovat joko suoraan talteenotettu kissapopulaatioista, ovat viettäneet jo pidemmän aikaa löytöeläintaloissa etsimässä kotia, mutta eivät ole jostain syystä kotia löytäneet tai omistaja on pyytänyt apua kissojen uudelleen sijoitukseen.
Suomen löytöeläinten kummit ry:n kautta kotia etsivät kissat luovutetaan eläinlääkärin tarkistamina, loishäädettyinä, rokotettuina, tunnistesirutettuina sekä leikattuina, mikäli ikä antaa myöden. Aikuiset Fiv/Felv-testataan automaattisesti. 
Kissoja ei luovuteta vapaana ulkoileviksi.
Kissanpennun luovutusmaksu on 160 €, aikuisen kissan 120 €. Hinta sisältää leikkauksen, rokotukset, tunnistesirun, loishäädöt sekä eläinlääkärin tarkistukset ja testit.

Kissoista kannattaa kysellä ensisijaisesti soittamalla mutta otathan huomioon että teemme tätä vapaaehtoistyönä vapaa-ajalla.  
Tällä sivulla vain osa kodittomista kissoista joten otathan yhteyttä.

Tiedustelut:      0405153651 / Mia 
                           0440580222 / Salme
                           0405570227 / Merja    

                            slek@slekry.com                       

Herra Lurppakorva
Lurppis on hurmaava kissaherra, arviolta noin 4-5 vuotias, joka on aikaisemmassa elämässään saanut korvaan joko paleltuman tai vaurion. Lurppis on ujo kissa, antaa hieman silittää, leikkii illan hämärtyessä leluillaan, välillä pysyttelee piilossa jos kodin askareet hämmentävät. Ruokahalu on hyvä, joten Lurppis on herkuilla lahjottavissa, ulkonäöstään huolimatta hän on kiltti. Lurppis pärjää hyvin kodin ainoana kissana, hän on hoidossa Turussa.

Jaajo
Jaajo on arviolta noin vuoden ikäinen poikakissa joka on vielä ujo.  Jaajo on kiinnostunut sijaiskodin muista lemmikkieläimistä, ei säiky koiraakaan ja tulee toimeen toisten kissojen kanssa. Ihminen on vielä hieman jännä, mutta Jaajo on utelias ihmistä kohtaan, tykkää leikkiä ja ottaa herkkuja ja Jaajoa saa silitellä ruokailun yhteydessä sekä herkkujen voimalla.
Jaajo on hoidossa Somerniemellä.

Tikris
Tikris on noin 4-5 vuotias ujo tyttökissa joka tulee toimeen toisten kissojen kanssa. Tikris on vielä ihmistä kohtaan ujo, joten etsinnässä koti jossa vastassa kissakaveri antamassa esimerkkiä. Tikrsi kaipaa vielä kärsivällisyyttä ja luottamuksen opettelua, nyt tottunut sijaiskodin ihmisiin, mutta vieraat ihmiset  saavat kissan menemään piiloon. Tikris myös viihtyy sijaiskodin kissakavereiden kanssa vallan mainiosti.
Tikris on hoidossa Turussa.

Hilppa
Hilppa on nuori, siro kissatyttö joka on vielä ujo, mutta herkkujen voimalla lahjottavissa. Hilppa etsii kotia joko kodin ainoana kissana tai calici-positiivisen kissan kaverina.  Hilppa on luovutettavissa uuteen kotiin myöhemmin syksyllä. Hoidossa Turussa. 

Ursa, varattu
Ursa on ujo tyttökissa jota saa silittää, mutta uudet ihmiset ja tilanteet saa Ursan hieman varuilleen. Ursa tykkää löhöillä sohvalla, katsella maailmaa ikkunasta, seurata arjen askareita.  Ujona kissana Ursa on kiltti ,mielummin väistää jos tuntee olonsa epämukavaksi.Ursa pärjää kodin ainoana kissana mutta tulee toimeen myös muiden kissojen kanssa. Ursa on hoidossa Turussa.

Norma
Norma on nuori, arviolta 2020 syntynyt hieman ujo tyttökissa. Norma tulee mielellään nukkumaan yöllä sänkyyn, häärää mukana arjen askareissa, vielä varoo äkkinäisiä liikkeitä.  Norma tulee toimeen toisten kissojen kanssa, mutta pärjää myös kodin ainona kissana kunhan yksinolo ei ole liian pitkää.  Hoidossa Someron Pitkäjärvellä.

Freya
Freya tuli hoitoomme Tesyn kautta kuuden pennun kanssa, pennut ovat saaneet jo kodin. Freya vielä etsii sitä oikeata kotia. Freya on arka kissatyttö joten etsinnässä kokenut koti jossa aralle kissalle annetaan tilaa ja aikaa tottua arkeen. Freya seuraa mielellään hyllyn päältä ja tulee läheltä ottamaan herkkuja, mutta silitys vielä kummastuttaa.
Freya on hoidossa Naantalissa.

Jerkko 
Jerkko on noin vuoden ikäinen kissapoika joka on vielä ujo. Jerkko tulee toimeen toisten kissojen kanssa ja rohkistuu muiden kissojen myötä koko ajan. Jerkko leikkii mielellään, uskaltaa olla esillä, mutta ihmistä hieman ujostelee, tulee kylläkin kiehnäämään jalkoihin ruoka-aikaan mutta kosketusta hieman arastelee. Jerkosta saa vielä kesyn kissakaverin kunhan antaa aikaa ja rakkautta.   Jerkko etsii kotia jossa on vastassa rohkea kissakaveri. Hoidossa Paraisilla.

Viggo, erityisadoptio
Viggo on tullut samasta paikkaa kuin Vilpokin ja on myöskin fiv-positiivinen.  Viggo on vielä hieman arka mutta hurmaava iso poikakissa. Pysyttelee matkan päässä mutta uteliaana seuraa elämää ympärillä. Viggo tulee leikkimään viereen, kuitenkin vielä varoo ihmisen liikkeitä. Viggo on ollut kotikissana joten Viggosta saa vielä hyvän lemmikin kunhan kissa tottuu uuteen tilanteeseen ja uusiin ihmisiin.
Viggo etsii kotia kodin ainoana kissana.  Lisätietoja puh 0440580222 / Salme,

Fiv on kissojen oma immuunikatovirus, joka ei tartu ihmiseen eikä muihin eläimiin. Kissa voi elää hyvin normaalin ja pitkän elämän viruksesta huolimatta.

Ujo on arviolta noin 5 vuotias kissaherra, joka tykkää häärätä mukana arjen askareissa. Ujo kiehnää jaloissa, tykkää rapsutuksista. Ujo aristelee äkkinäisiä liikkeitä ja vieraita ihmisiä. Ujo tulee toimeen hyvin sijaiskodin tyttökissan kanssa ja etsii kotia, jossa olisi vastassa kissakaveri. Ujo on hoidossa Turussa.

 

Kurre on kesy kissaherra joka etsii uutta kotia omistajan jouduttua palvelutaloon.   Kurre on ollut kodin ainoana kissana, on tottunut valjasulkoilija ja viihtyy ihmisen lähellä ja seurassa.  Kurrella on ikää noin 12 vuotta, kissaherra on hyvässä kunnossa ja etsii kotia jossa  saisi viettää rauhallisia eläkepäiviä ihmisen seurana ja valjasulkoillen rauhallisessa maastossa. Kurre on hoidossa Turussa.

 

Topi on noin 5-6kk ikäinen kissapoika joka tulee mielellään ihmisen lähelle, leikkii leluilla, antaa silittää ja tulee toimeen toisten kissojen kanssa. Topi tarvitsee kissakaverin joten etsinnässä vain kissakaverillinen koti. Topi on hoidossa Halikossa.

 

Tessu on noin 6kk ikäinen kissapoika. Tessu leikkii mielellään Topin kanssa ja myös ihmisten kanssa. Antaa silittää ja rapsuttaa. Tessu etsii kissakaverillista kotia tai Topin kanssa yhteistä kotia. Hoidossa Halikossa.

 

Pesoska on noin 5-6kk ikäinen kissatyttö joka on vielä hieman arka, mutta ottaa herkkuja kädestä ja antaa hieman silittää. Pesoska tykkää touhuta muiden kissojen kanssa joten etsinnässä koti jossa vastassa kesy kissakaveri. Pesoska on hoidossa Halikossa.