Valikko Sulje
pennust

Kodittomat

Autamme kodittomia eläimiä löytämään uuden kodin. Kauttamme kotia etsivät kissat ovat joko tulleet suoraan omistajilta tai siirtyneet löytöeläinkodista eläinsuojelun kautta etsimään uutta kotia taikka ovat talteenottetu pihapiiripopulaatioista.
Suomen löytöeläinten kummit ry:n kautta kotia etsivät kissat luovutetaan eläinlääkärin tarkistamina, loishäädettyinä, rokotettuina, tunnistesirutettuina sekä leikattuina, mikäli ikä antaa myöden.  
Kissoja ei luovuteta vapaana ulkoileviksi.
Kissanpennun ( alta vuosi) luovutusmaksu on 200 €, aikuisen kissan 150 €. Hinta sisältää leikkauksen, rokotukset, tunnistesirun joka rekisteröidään Turvasiruun,  loishäädöt sekä eläinlääkärin tarkistukset ja testit ( Fiv/Felv).

Kissoista kannattaa kysellä ensisijaisesti soittamalla mutta otathan huomioon että teemme tätä vapaaehtoistyönä vapaa-ajalla.  Jos emme pääse vastaamaan, niin jätäthän viestin.
Tällä sivulla vain osa kodittomista kissoista joten otathan yhteyttä.

Tiedustelut:    0405153651 / Mia Ekholm        

                         0405060140 / Jonna Summanen   

                         0405570227 / Merja Virola

                          adoptio@slekry.com                      

Uljas

Uljas palautui etsimään uutta kotia ihmisen allergian takia.  Uljas on uudessa tilanteessa hieman arka, väistää herkästi piiloon, mutta pikkuhiljaa on antanut silittää.  Ulas on noin 4-5 vuotias kissapoika joka etsii kotia joko ainoana kissana tai sitten vastassa voisi olla tyttökissa.  Uljaksen kanssa menee vielä hetki ennekuin täysi luotto ihmiseen on kasvanut mutta hänestä saa kyllä mainion kissakaverin vielä. Uljas on hoidossa Turussa.

Mirna

Mirna on arviolta noin 2-4 vuotias herttainen, hieman ujo tyttökissa.  Mirna ottaa herkkuja kädestä, hieman antaa jo silittää ja touhuaa mielellään sijaiskodin omien kissojen kanssa. Mirna saattaa yöllä hiippailla sänkyyn nukkumaan ihmisen luo, joten hyvin nopsaan on Mirnan luottamus kasvanut ihmiseen. Mirnan kodissa olisi hyvä olla kissakaveri vastassa, näin kotiutuminen onnistuisi helpommin kun lajitoveri antaisi turvaa ja mallia uudessa tilanteessa. Mirna on sijaiskodissa tottunut myös rauhalliseen koiraan. Mirna on hoidossa Aurassa.

Hertta

Hertta on arviolta noin 4-5 vuotias, hieman ujo, mutta kiltti tyttökissa.   Hertta on edellisessä elämässä tottunut muihin kissoihin, rohkea kissakaveri voisikin antaa Hertalle mallia uudessa tilanteessa. Hertta tarkkailee kodin askareita matkan päästä, vetäytyy sängyn alle jos pelästyy, mutta hetken päästä tulee kurkkimaan tialnnetta uudestaan. Hertta on hoidossa Turussa.

Helga

Helga on arviolta 2-3 vuotias ujo tyttökissa joka antaa silittää jo hieman.  Helga on kiltti, ja reipastuu heti kun toinen kissa on lähettyvillä. Helga on edellisessä elämässään tottunut muihin kissoihin joten kissakaverillinen koti olis Helgalle varmasti mieluinen. Helga on hoidossa Turussa.

Hubert

Hubert on ujo kissapoika joka anataa jo silittää, ihmettelee tilannetta vielä hieman. Hubert on arviolta noin 5 vuotias. Äkkinäiset liikkeet saavat Hubertin perääntymään piiloon, mutta aika nopsaan Hubert tulee kurkkimaan ihmistä.  Hubert on edellisessä elämässään tottunut muihin kissoihin, joten Hubert etsii kotia jossa vastassa on kiltti tyttökissa.  Hubert on hoidossa Turussa.

Emma-emo ja  pennut Elliot, Esmeralda, Estella ja Edu

Emma on ujo kissaemo joka synnytti pennut sijaiskotiimme Paraisille loka/marraskuun vaihteessa. Pennut tulevat etsimään koteja joka kaksin taikka kissakaverilliseen kotiin.  Kissaperhe on hoidossa Paraisilla.