Valikko Sulje
pennust

Kodittomat

Autamme kodittomia eläimiä löytämään uuden kodin. Kauttamme kotia etsivät kissat ovat joko suoraan talteenotettu kissapopulaatioista, ovat viettäneet jo pidemmän aikaa löytöeläintaloissa etsimässä kotia, mutta eivät ole jostain syystä kotia löytäneet tai omistaja on pyytänyt apua kissojen uudelleen sijoitukseen.
Suomen löytöeläinten kummit ry:n kautta kotia etsivät kissat luovutetaan eläinlääkärin tarkistamina, loishäädettyinä, rokotettuina, tunnistesirutettuina sekä leikattuina, mikäli ikä antaa myöden. Aikuiset Fiv/Felv-testataan automaattisesti. 
Kissoja ei luovuteta vapaana ulkoileviksi.
Kissanpennun ( alta 6kk) luovutusmaksu on 200 €, aikuisen kissan 150 €. Hinta sisältää leikkauksen, rokotukset, tunnistesirun joka rekisteröidään Turvasiruun,  loishäädöt sekä eläinlääkärin tarkistukset ja testit ( Fiv/Felv).

Kissoista kannattaa kysellä ensisijaisesti soittamalla mutta otathan huomioon että teemme tätä vapaaehtoistyönä vapaa-ajalla.  Jos emme pääse vastaamaan, niin jätäthän viestin.
Tällä sivulla vain osa kodittomista kissoista joten otathan yhteyttä.

Tiedustelut:    0405153651 / Mia Ekholm        

                         0405060140 / Jonna Summanen   ( soitot klo 16.30 jälkeen arkisin )

                         0405570227 /  Merja Virola

                          adoptio@slekry.com                      

Varattu. Elia on noin 2-vuotias leikkisä ja energinen poikakissa, vielä hiemna ujo ihmistä kohtaan.  Lelukopan lelut levittää ja pyörittelee lelujaan mielellään. Ujoudesta huolimatta Eliaa saa silittää ruokailun yhteydessä, välillä tulee jopa sohvalle viereen nukkumaan ja antaa rapsuttaa. Vieraita ihimisä vielä varoo , mutta luottamus on voitettavissa herkkujen voimalla. Elia on sijaiskodissa ainoana kissana, ehkä tyttökissa voisi olla vastassa, mutta pärjää hyvin yksinkin. Koiriin Elia ei ole tottunut. Elia on hoidossa Turussa.

Manteli on noin 2-3 vuotias tyttökissa joka on vielä arka mutta utelias.  Manteli tykkää seurata hieman kauempaa arkea ja askareita. Manteli on perso herkuille, joten niiden avulla Mantelia saa lähestyä ja Manteli ottaa niitä kädestä. Manteli on sijaiskodissa jossa muitakin kissoja , Manteli ei hakeudu muiden kissojen luo,  viihtyy hyvin itsekseen. Manteli pärjäisi varmasti kodin ainoana kissana, kunhan kissa saa rauhassa tottua uuteen ja herkkujen avulla Mantelin luottamus on voitettavissa. Manteli on alkujaan löydetty yhden pennun kanssa, kissat siirtyivät eläinsuojeluyhdistykselle etsimään uutta kotia. Pentu saanut jo kodin, Manteli etsii uutta kotia Turussa.

Telma, erityisadoptio

Telma on kesy kissatyttö joka on arviolta noin 5-6 vuotias. Telman nenässä on ollut pitkään haavauma jota on hoidettu salvoin ja lääkekuurein.  Telma on käynyt säännöllisesti tarkistuksessa ja seuraava kontrolli on toukokuun loppupuolella. Nenä ei häirtisie tätä seurallista kissaa lainkaan, Telma antaa hoitaa hienosti, kissa on vain tyytyväinen huomiosta. Telma on sijaiskodissa ainoana eläimenä, jossa pärjää vallan mainiosti ilman kissakaveria, kunhan saa ihmisestä seuraa. Telman häntä on erikoisen lyhyt, ei töpöhäntä, mutta ei tuo täyspitkäkään ole. Tarina ei kerro onko Telma menettänyt hännänpäänsä edellisessä elämässään vai onko häntä ollut syntyessään jo lyhyempi.  Telma on luovutettavissa eritysadoptiolla nenän seuranna takia.  Telma on hoidossa Turussa.

Miitri

Miitri on arviolta 3-vuotais kissapoika joka on alkujaan löydetty Luonnonmaalta. Miitri on hurmaava palloposkinen poika joka on vielä ujo, kuitenkin kiltti ja utelias.  . Miitri käy ihmettelemässä mm pesukoneen ääntä kylpyhuoneen oven takana, tykkää leikkiä leluillaan, hieman varoo ihmisen äkkinäisiä liikkeitä. Miitri on sijaiskodissa ainoana kissana, pärjäisi varmasti tyttökissan kaverina mutta myös yksinkin kunhan Miitrin kanssa vietetään rauhallista aikaa. Miitri  on hoidossa Turussa.

Petteri

Petteri on upea musta pantteri joka on vielä arka ihmistä kohtaan mutta uskaltaa jo olla esillä , leikkiä ja kuljeskella asunnossa vaikka ihiminen on läsnä. Petteri pitää vielä välimatkaa ihmiseen, seuraa kyllä eloa ja askareita, mutta koskea ei vielä anna. Petterin on sijaiskodissa ainoana kissana, joten Petteri tulee toimeen yksinkin, ehkä vastassa voisi olla tyttökissa korkeintaan. Petteri on aikuinen terve kissapoika joka alkujaan on löydetty Taivassalosta ja siirtynyt eläinsuojeluyhdistykselle etsimään uutta kotia. Petteri on hoidossa Turussa.

Dingo

Dingo on aikuinen kissapoika, alussa oli hieman ujo, mutta on rohkistunut todella paljon. Dingo tykkää leikkiä palloilla ja leluilla. Leikkihetkistä on tullutkin mielipuuhaa ja ne ovat päivän kohokohta kun ihminen jaksaa heitellä palloa ja Dingo saa niitä pyörittää. Dingoa saa silittää, varsinkin ruokahetkinä. Pyörii innoissaan jaloissa kun ruokaa tulossa. Vielä ei hakeudu ihmisen syliin, mutta kovin on tykästynyt ihmisen läsnäoloon. Dingon mustan turkin joukossa on siellä täällä valkoisia karvoja jotka antavat kissan ulkonäölle hieman hauskan vaikutelman. Dingo on sijaiskodissa ainoana kissana, eikä ole tottunut koiriin. Pärjää hyvin yksin kunhan ihmiseltä liikenee aikaa päivän leikkeihin. Dingo on hoidossa Halikossa. 

Valpuri, Varattu

Valpuri on nuori ujo kissatyttö, arviolta 2021 syntynyt. Valpuri tulee sohvalle viereen, katselee utleiaana ihmistä ja ottaa herkkuja. Ei juokse vieraitakaan karkuun , vaan jää pienen matkan päähän katselemaan. Valpurilla on herttaiset pyöreät korvan kärjet, tarina ei kerro onko paleltuneet edellisessä elämässä vai miksi korvat ovat kuin nallella. Valpuri on sijaiskodissa ainoanan kissana, pärjää yksinkin mutta varmasti myös poikakissan kaverina menisi mainiosti. Valpuri on alkujaan löydetty Raisiosta ja siirtyi eläinsuojelun kautta etsimään uutta kotia. Valpuri on hoidossa Turussa.