Valikko Sulje
pennust

Kodittomat

Autamme kodittomia eläimiä löytämään uuden kodin. Kauttamme kotia etsivät kissat ovat joko suoraan talteenotettu kissapopulaatioista, ovat viettäneet jo pidemmän aikaa löytöeläintaloissa etsimässä kotia, mutta eivät ole jostain syystä kotia löytäneet tai omistaja on pyytänyt apua kissojen uudelleen sijoitukseen.
Suomen löytöeläinten kummit ry:n kautta kotia etsivät kissat luovutetaan eläinlääkärin tarkistamina, loishäädettyinä, rokotettuina, tunnistesirutettuina sekä leikattuina, mikäli ikä antaa myöden. Aikuiset Fiv/Felv-testataan automaattisesti. 
Kissoja ei luovuteta vapaana ulkoileviksi.
Kissanpennun ( alta 6kk) luovutusmaksu on 200 €, aikuisen kissan 150 €. Hinta sisältää leikkauksen, rokotukset, tunnistesirun joka rekisteröidään Turvasiruun,  loishäädöt sekä eläinlääkärin tarkistukset ja testit ( Fiv/Felv).

Kissoista kannattaa kysellä ensisijaisesti soittamalla mutta otathan huomioon että teemme tätä vapaaehtoistyönä vapaa-ajalla.  Jos emme pääse vastaamaan, niin jätäthän viestin.
Tällä sivulla vain osa kodittomista kissoista joten otathan yhteyttä.

Tiedustelut:    0405153651 / Mia Ekholm        

                         0405060140 / Jonna Summanen   

                         0405570227 /  Merja Virola  

                          adoptio@slekry.com                      

Leo ja Tyyne

Leo ja Tyyne menettivät kotinsa omistajan menehdyttyä yllättäen. Leo on erittäin ihmisläheinen ja kesy, Tyyne hieman pidättyväisempi. Leo on noin 5-vuotias  ja Tyyne noin 7-vuotias. Molemmat ovat leikattu jo edellisessä kodissa.  Kissat etsivät ensisijaisesti yhteistä kotia koska ovat tottuneet asumaan yhdessä. Leo ja Tyyne ovat luovutettavissa elokuun loppupuolella, käyvät vielä hammaskiven poistossa ja sitten ovat valmiita uuteen kotiin. Leo ja Tyyne ovat hoidossa Halikossa. 

Gurli

Gurli on noin 2-vuotias raitapaitainen, ujo tyttökissa . Gurli tulee toimeen toisten kissojen kanssa, sijaiskodissa on kaverina kaksi poikakissaa joiden kanssa yhteiselo on vallan sopuisaa.  Gurli ottaa herkkuja kädestä, äkkinäisiä liikkeitä vielä säikähtää. Gurli on luovutettavissa elokuun loppupuolella ja on hoidossa Aurassa. 

 

Verneri

Verneri on hurmaava isokorvainen ja töpöhäntäinen poikakissa. Arviolta noin 4-5 vuotias.  Verneri on alkuun ujo, pysyttelee uudessa tilanteessa piilossa, mutta pikkuhiljaa tulee esiin ja tykkää leikkiä leluilla. Verneri on myös perso herkuille joten luottamuksen rakentaminen käy helposti herkkujen avulla. Vernerin sijaiskodissa on kaksi muuta kissaa ja Verneri tulee hyvin toimeen niiden kanssa.  Verneri on luovutettavissa elokuun puolenvälin jälkeen. Verneri on hoidossa Turussa.

Olli

Olli on noin 4-5 vuotias kollipoika joka on vielä ujo, mutta pikkuhiljaa oppii nauttimaan silityksistä. Vielä on hieman hämillään, jotta onko silitettävän kiva olla.  Olli on sijaiskodissa tyttökissan kaverina. Ujouden takia ehkä reipas tyttökissa kaverina olis uudessa kodissa ihan hyvä olla, mutta Olli pärjää varmasti ainoana kissana, kunhan Ollin kanssa viettää aikaa ja antaa rakkautta. Sijaiskoidissamme koiriin Olli ei ole tottunut.  Olli on hoidossa Turussa.

Ronja

Ronja on noin 2-3 vuotias herttainen tyttökissa joka on Ollin kanssa samassa sijaiskodissa. Ronja on vielä ujo , käy tutkimassa asuntoa ja syömässä ihmisen läsnäollessa, mutta muuten ujostelee liian lähellä olemista. Pikkuhiljaa tottuu sijaiskodin elämään ja arkeen. Ronja tykkää seurata ikkunasta ulkoelämää,  öisin on mukava tutkia asuntoa ja tarkkailla nukkuvia ihmisiä.  Ronjalle uudessa kodissa voisi olla rohkea kissakaveri vastassa tai sitten yhteinen koti Ollin kanssa, näin uusi tilanne ja kotiutuminen olisi kissalle mieluisampaa. Ronja on hoidossa Turussa.

Lilja-emo ja pennut 

Musta Lilja on talteenotettu pentujensa kanssa Koski tl:stä kesäkuussa. Lilja ottaa jo herkkuja kädestä, on hyvin kiltti ja huolehtiva emo. Pennut ovat hyvin reippaita, hieman vielä ujoja . Kuvassa yksi on Lilja ja tyttöpentu Maija. Kuvassa kaksi on päällimäisenä Maikki, alla Ulla. Kuvassa kolme on poikapentu Kalle ja kuvassa neljä tyttöpentu Pörri.  Kissaperhe on hoidossa Halikossa ja  pennut on luovutettavissa uuteen kotiin elo/syyskuun vaihteessa. 

Frida, varattu

Frida on hurmaava tyttökissa joka tulee hyvin toimeen sijaiskodin kissojen kanssa. Frida on hieman vielä ujo ihmisiä kohtaan, mutta ottaa herkkuja kädestä ja tykkää leikkiä leluilla. Frida on hoidossa Turussa.

 .