Kodittomat

Autamme kodittomia eläimiä löytämään uuden kodin. Kauttamme kotia etsivät kissat ovat joko tulleet suoraan omistajilta tai siirtyneet löytöeläinkodista eläinsuojelun kautta etsimään uutta kotia taikka ovat talteenottetu pihapiiripopulaatioista.
Suomen löytöeläinten kummit ry:n kautta kotia etsivät kissat luovutetaan eläinlääkärin tarkistamina, loishäädettyinä, rokotettuina, tunnistesirutettuina sekä leikattuina, mikäli ikä antaa myöden.  Kissat ovat hoidossa sijaiskodeissamme Turun lähialuiella sekä Aurassa.
Kissoja ei luovuteta vapaana ulkoileviksi. Kissoja ei myöskään luovuteta ensimmäisellä käynnillä. Yksi keskeisimmistä syistä, miksi emme luovuta eläimiä heti, on se jotta varmasti oikea kissa kohtaa oikeat ihmiset.  Osalla kissoista on taustalla arkuutta ja näin ollen uuden kodin on hyvä tiedostaa jotta kotiutumiseen menee aikaa ja luottamuksen eteen pitää tehdä töitä.  Emme myöskään luovuta kissoja ala-ikäisille.

Kissanpennun ( alta 6kk) luovutusmaksu on 250 €, aikuisen kissan 200 €. Hinta sisältää leikkauksen, rokotukset, tunnistesirun joka rekisteröidään Turvasiruun,  loishäädöt sekä eläinlääkärin tarkistukset, hoidossamme havaitut tarvittavat hampaan poistot, hammaskiven poistot sekä fiv/felv-testin.

  Täytäthän adoptiolomakkeen , jos kodissasi on harkittu kissan hankintaa. Slek ry kissat ovat hoidossa Turussa tai lähikunnissa. 

Tällä sivulla on vain osa kodittomista kissoista joten otathan yhteyttä.

Huomioithan jotta teemme eläinsuojelutyötä omalla vapaa-ajalla, joten emme välttämättä pysty vastaamaan heti puheluihin taikka s-posteihin.   Kiitos kärsivällisyydestä.

Tiedustelut puhelimitse:                    

0401515302 / Minna Järvinen , soitot klo 16 jälkeen

  0405153651 / Mia Ekholm                    

 0405570227 / Merja Virola

Doro

Doro on aikuinen tyttökissa, vielä ujo ihmistä kohtaan, mutta utelias. Doro on arviolta 3 vuotias.  Doro on hoidossa Lemmyn kanssa samassa paikassa.Doro ja Lemmy ovatkin nyt mitä parhaimmat kaverit, joten ensisijaisesti yhteinen koti olisi kissoille kaikista paras.  Doro on muutaman kerran kiivennyt jo sänkyyn jalkopäähän ja kovin kipitetään sijaiskodin ihmisen perässä ruoka-aikaan. Doro on alkujaan Turun telakalta löydetty ja vietti alun kaupungin eläinhoitolassa löytökissana ja siirtyi eläinsuojelun kautta etsimään uutta kotia. Doro on hoidossa Aurassa.

Lemmy

Lemmy on hurmaava palloposkinen kissapoika joka on vielä ujo uusille ihmisille mutta tutun sijaiskodin ihmisen perässä on hyvä kipittää odottamaan herkkuja ja murkinaa. Lemmy on kiivennyt jo sänkyyn jalkopäähän Doron perässä , jäänyt hetkeksi siihen lepäämään, mutta äkkinäiset liikkeet saavat Lemmyn perääntymään. Vieraat ihmset hieman pelottavat vielä ja Lemmy kipittää piiloon. Lemmy on myös lähtösin telakalta ja oli Turun kaupungin eläinhoitolassa alkuun. Lemmy on arviolta 3-5 vuotias ja hyvässä kunossa oleva muhkea kissapoika. Lemmy on samasta paikkaa kuin Doro ja on tälläkin hetkellä samassa sijaiskodissa.Lemmystä ja Dorosta on tullut mitä parhaimmat kaverit, joten ensisijaisesti kissojen kannalta olisi yhteinen koti paras.  Lemmyä ja Doroa ei luovuteta lapsiperheeseen, jossa on pieniä lapsia.

Tomu

Tomu on nuori, alta 2-vuotias kissatyttö. Tomu touhuaa jo koko asunnossa ja leikkii itsekseen paljon. Vielä ei ihan ihmisen viereen tule hakemaan silityksiä, mutta uteliaana kyllä seurailee mitä kodissa tapahtuu.Välillä nokoset sohvalla otetaan rennosti, mutta sitten väistetään jos liian lähelle ihminen tulee. Tomulla on kissakavereita sijaiskodissa mutta Tomu pelkää muita kissoja. Tomu etsii kotia jossa saa olla kodin ainoana kissana ja kissalle annetaan aikaa oppia luottamaan uusiin ihmisiin ja uuteen kotiin.  Tomu on kiltti kissa, mutta herkästi väistää ihmistä ja kipittää muita kissojakin karkuun.  Tomu ei ole tottunut lapsiin.  Tomu on siirtynyt Tesyltä hoitoomme ja on Turussa hoidossa. 

Siiri

Siiri on arviolta noin 3-5 vuotias kissatyttö, joka on vielä kovin ujo, mutta kiltti. Siiri menee herkästi piiloon äkkinäisiä liikkeitä ja jää tarkkailemaan mitä tapahtuu. Siiri kaipaakin rauhallista kotia, jossa kissan annetaan rauhassa kasvattaa luottoa ihmiseen ja arkeen.. Siirille etsitään kotia jossa ei ole muita kissoja vastassa. Siiri on hoidossa Paraisilla. Siiri ei ole tottunut lapsiin eikä koiriin.

Kai, ERITYISADOPTIO

Kai on noin 3-4 vuotias, kiltti ja veikeä kissa,  vielä hieman ujo ihmistä kohtaan.  Kai keksii pieniä kujeita ja leikkii leluilla, välillä kiipeää sänkyyn tutkimaan ihmisen varpaita ja saattaa tulla ihan viereenkin nuuskimaan. Kai on kiltti, ei sähise eikä suhise, joten hyvällä matkalla ihanaksi kotikissakasi.

Kai oli tullessaan hieman nuhjuinen, mutta loiset on hoidettu ja hammaskivi poistettu sekä Kai on leikattu, rokotettu ja sirutettu.  Kailta postetaan vielä katkennut kulmahammas ennen uuteen kotiin luovuttamista.  Kai on fiv-positiivinen eli Kai etsii kotia joko Ingon kanssa yhdessä tai vastassa voi olla fiv-positiivinen kissa.  Kai on samassa sijaiskodissa Ingon kanssa ja kissat tuleavt hyvin keskenään toimeen.  Kai on hoidossa Kaarinassa.

Ingo, ERITYISADOPTIO

Ingon tarina on juutikin sama kuin Kainkin, tullessaan hoitoon, oli loisia ja matoja. Ingo on hoidettu jo niiltä osin kuntoon ja leikattu sekä rokotettu. Ingo on vielä ujo, mutta Kain tapaan hyvin kiltti. Ingo seurailee kovin hieman rohkeamman Kain touhuja ja yhdessä on kiva mm  ”pölliä” pöydälle unhtuneet ruuat. Hyvin veikeä kissapoika tämäkin, lelut saavat kyytiä ja vielä ihmisen kättä väistellään, mutta sähinöitä ei kuulu siltikään, vaikka hieman ujostuttaa. Ingo on myöskin fiv-positiivinen joten etsinnässä on koti joko Kain kanssa yhdessä taikka fiv-positiivisen kissan kaveriksi. Hoidossa Kaarinassa.

Marlon,  ERITYISADOPTIO

Marlon on noin 3-4 vuotias kissapoika, joka on hieman ujo, mutta hyvin kiltti.  Marlon on myöskin fiv-positiivinen, joten etsii kotia joko kodin ainoaksi kissaksi taikka fiv-positiivisen kissan kaveriksi. Marlon on alusta asti ollut esillä ja rennosti makoillut lattialla. Marlon ei suhise eikä sähise, enempikin tarkkailee ihmisen askareita uteliaana. Marlon tulee ottamaan herkkuja kädestä jo ja hieman saa silittää siinä kohtaa. Marlon on hoidossa Turussa.

Samppa

Autamme Sampan omistajaa etsimään Sampalle uuden kodin. Samppa on noin 7-vuotias kesy leikattu kissapoika. Sampan nykyisessä kodissa on pieni lapsi ja toinen lapsi syntyy syksyllä. Samppa stressaa pieniä lapsia kovin ja etsinnässä on rauhallinen aikuiskoti. Samppa viihtyy ihmisen seurassa ja hakeutuu viereen aina kun voi. Sylissä ei kauaa viihdy mutta muuten on seurallinen kissa. Samppa tykkää myös leikkiä ihmisen kanssa. Samppa on tottunut muihin kissoihin, mutta pärjää myös kodin ainoana kissana. Samppa asustelee Turussa.

Diego,  VARATTU

Diego on arviolta noin 4 vuotias poika. Se on leikattu, rokotettu sekä madotettu. Diego on vielä hieman ujo, mutta sijaiskoti on saanut namikoulutuksella sen jo hienosti tykkäämään rapsutuksista ja ottamaan kontaktia ihmiseen. Hän onkin perso herkuille ja leikkii mielellään narun sekä huiskalelun kanssa. Diego oli alussa täysin kosketusarka, joten se on ottanut huimia askeleita eteenpäin kun nyt jo uskaltaa nauttiakin rapsutuksista.

Paco

Paco on ystävällinen, leikkisä nuori herra joka tykkää palloleluista, huiskaleikeistä ja ihmisen kanssa pötköttelystä.  Pacoa ei saa vielä silitellä, mutta eistystä on tullut ja pientä rapsutusta jo ottaa vastaan. Paco seurailee ihmistä sijaiskodissa ja on erittäin perso herkuille . Paco on sijaiskodissa ainoana kissana ja sopii hyvin yksinkin. Paco ei ole tottunut lapsiin eikä koiriin. Paco siirtyi Tesyltä sijaiskotiimme ja on hoidossa Turussa.

Mixu

Mixu on noin 2-vuotias kissapoika joka on kesy ja seurallinen.  Mixu touhuttaa mielellään ihmisen kanssa , tykkää silityksistä ja tulee puskemaan.  Mixu on sijaiskodissa tutun kissakaverin kanssa ja tulee toimeen ihan hyvin. Vieraisiin kissoihin suhtautumista emme tiedä. Mixu ei myöskään ole tottunut koiriin taikka pieniin lapsiin sijaiskodissa. Mixu on kuitenkin itsenäinen joten pärjäisi hyvin kodissa ainoana kissanakin kunhan vain ihminen antaa huomiota ja leikittää tätä hurmaavaa kissaa.  Mixu on hoidossa Turussa.  ( Mixu oli jo varattuna, mutta kotiehdokas joutui perumaan varauksen)

Kaisa

Kaisa on herttainen, hieman ujo tyttökissa. Kaisa on arviolta muutaman vuoden ikäinen. Kaisa on esillä ja leikkii sekä tuktii asuntoa uteliaana. Kaisan mielipaikka on kiipelypuun tai hyllyn päällä ottaa nokosia ja sieltä seurata kodin arkea.  Kaisa on sijaiskodissa jossa on muitakin kissoja ja Kaisa on niitä kohtaan aika komenteleva. Kaisa etsiikin kotia jonka saa valloittaa ainoanan kissana ja näin ihmisen jakamaton huomio kohdistuu tähän hurmaavaan kissaan. Kaisa on siirtynyt Tesyltä siajiskotiimme estsiään uutta kotia ja on hoidossa Turussa.

Scroll to Top