Valikko Sulje
pennust

Kodittomat

Autamme kodittomia eläimiä löytämään uuden kodin. Kauttamme kotia etsivät kissat ovat joko suoraan talteenotettu kissapopulaatioista, ovat viettäneet jo pidemmän aikaa löytöeläintaloissa etsimässä kotia, mutta eivät ole jostain syystä kotia löytäneet tai omistaja on pyytänyt apua kissojen uudelleen sijoitukseen.
Suomen löytöeläinten kummit ry:n kautta kotia etsivät kissat luovutetaan eläinlääkärin tarkistamina, loishäädettyinä, rokotettuina, tunnistesirutettuina sekä leikattuina, mikäli ikä antaa myöden. Aikuiset Fiv/Felv-testataan automaattisesti. 
Kissoja ei luovuteta vapaana ulkoileviksi.
Kissanpennun luovutusmaksu on 160 €, aikuisen kissan 120 €. Hinta sisältää leikkauksen, rokotukset, tunnistesirun, loishäädöt sekä eläinlääkärin tarkistukset ja testit.

Kissoista kannattaa kysellä ensisijaisesti soittamalla mutta otathan huomioon että teemme tätä vapaaehtoistyönä vapaa-ajalla.  
Tällä sivulla vain osa kodittomista kissoista joten otathan yhteyttä.

Tiedustelut:      0405153651 / Mia 
                           0440580222 / Salme
                           0405570227 / Merja    

                            slek@slekry.com                       

Tikris
Tikris on noin 4-5 vuotias ujo tyttökissa joka tulee toimeen toisten kissojen kanssa. Tikris on vielä ihmistä kohtaan ujo, joten etsinnässä koti jossa vastassa kissakaveri antamassa esimerkkiä. Tikrsi kaipaa vielä kärsivällisyyttä ja luottamuksen opettelua, nyt tottunut sijaiskodin ihmisiin, mutta vieraat ihmiset  saavat kissan menemään piiloon. Tikris myös viihtyy sijaiskodin kissakavereiden kanssa vallan mainiosti.
Tikris on hoidossa Turussa.

Hilppa, varattu
Hilppa on nuori, siro kissatyttö joka on vielä ujo, mutta herkkujen voimalla lahjottavissa. Hilppa etsii kotia joko kodin ainoana kissana tai calici-positiivisen kissan kaverina.  Hilppa on luovutettavissa uuteen kotiin myöhemmin syksyllä. Hoidossa Turussa. 

Norma
Norma on nuori, arviolta 2020 syntynyt hieman ujo tyttökissa. Norma tulee mielellään nukkumaan yöllä sänkyyn, häärää mukana arjen askareissa, vielä varoo äkkinäisiä liikkeitä.  Norma tulee toimeen toisten kissojen kanssa, mutta pärjää myös kodin ainona kissana kunhan yksinolo ei ole liian pitkää.  Hoidossa Someron Pitkäjärvellä.

Freya
Freya tuli hoitoomme Tesyn kautta kuuden pennun kanssa, pennut ovat saaneet jo kodin. Freya vielä etsii sitä oikeata kotia. Freya on arka kissatyttö joten etsinnässä kokenut koti jossa aralle kissalle annetaan tilaa ja aikaa tottua arkeen. Freya seuraa mielellään hyllyn päältä ja tulee läheltä ottamaan herkkuja, mutta silitys vielä kummastuttaa.
Freya on hoidossa Naantalissa.

Jerkko 
Jerkko on noin vuoden ikäinen kissapoika joka on vielä ujo. Jerkko tulee toimeen toisten kissojen kanssa ja rohkistuu muiden kissojen myötä koko ajan. Jerkko leikkii mielellään, uskaltaa olla esillä, mutta ihmistä hieman ujostelee, tulee kylläkin kiehnäämään jalkoihin ruoka-aikaan ja antaa silittää ruokailun yhteydessä .  Jerkko etsii kotia jossa on vastassa rohkea kissakaveri. Hoidossa Paraisilla.

Venla

Venla on ujo kissatyttö, joka tulee toimeen toisten kissojen kanssa , varsinkin kilttien. Menee hämilleen jos toinen kissa on päällepäsmäri, silloin Venla vetäytyy omiin oloihin. Venla on arviolta 2-3 vuotias. Venla leikkii jo ihmisen kanssa hieman, ottaa herkkuja kädestä, mutta aristelee vielä äkkinäisiä liikkeitä ja kovia ääniä. Hoidossa Aurassa.

 

VARATTU: Tessu on noin 6kk ikäinen kissapoika. Tessu leikkii mielellään Topin kanssa ja myös ihmisten kanssa. Antaa silittää ja rapsuttaa. Tessu etsii kissakaverillista kotia tai Topin kanssa yhteistä kotia. Hoidossa Halikossa.

 

VARATTU: Pesoska on noin 5-6kk ikäinen kissatyttö joka on vielä hieman arka, mutta ottaa herkkuja kädestä ja antaa hieman silittää. Pesoska tykkää touhuta muiden kissojen kanssa joten etsinnässä koti jossa vastassa kesy kissakaveri. Pesoska on hoidossa Halikossa.

Alli

Alli on noin 6 vuotias arka tyttökissa joka kaipaa rohkeata kissakaveria.  Alli liikkuu huoneistossa, lepäilee sohvalla, vielä pitää ihmiseen välimatkaa, mutta on kuitenkin kiltti , mielummin väistää jos pelottaa.  Alli etsii rauhallista kotia jossa rohkea kissakaveri vastassa antamassa mallia ja turvaa. Alli on hoidossa Lohjalla. 

Frodo ja Arwen, varattu

 Frodo ja Arwen ovat noin noin puoli vuotiaat kissasisaret jotka etsivät joko yhteistä kotia tai erikseen kissakaverilliseen kotiin.  Molemmat ovat vielä ujoja , mutta uteliata ja tulevat toimeen toisten kissojen kanssa. Kissat ovat hoidossa Paraisilla.

Zelda on noin 6kk ikäinen hieman ujo kissatyttö. Zelda tykkää leikkiä muiden kissojen kanssa, ottaa herkkuja ihmisen kädestä, tulee yöllä sänkyyn. Zeldaa saa myös hieman silittää ja hän alkaa kehräämään herkästi.  Zelda etsii kotia jossa on kissakaveri vastassa. Zelda on hoidossa Aurassa.

Martta

Martta on ujo aikuinen kissatyttö joka vielä aristelee äkkinäisiä liikkeitä ja kovia ääniä. Martta on noin 4-5 vuotias. Martta kuitenkin leikkii mielellään, ottaa herkkuja läheltä. Martta tulee toimeen toisten kissojen kanssa, mutta pärjää hyvin yksinkin.  Martta etsii rauhalllista kotia jossa annetaan aikaa ja rakkautta oppia luottamaan ihmiseen. Martta on hoidossa Paraisilla.

Rudolf

Rudolf on ujo kissapoika joka antaa hieman rapsuttaa. Rudolf on kiltti, mielummin vetäytyy tilanteesta kuin sähisee. Rudolf on arviolta noin 4 vuotias. Rudolf kaipaa rauhallista kotia jossa kissalle annetaan omaa rauhaa ja rakkauttaa oppia luottamaan. Hoidossa Koskella

Herra-Miu

Herra-Miu on arviolta noin 5-6 vuotias kesy kissaherra. Miu vetäytyy uusissa tilanteissa syrjemmälle, mutta Miun voi ottaa piilosta syliin ja silitellä. Herra-Miu on hoidossamme ainoana kissana, joten emme tiedä miten suhtautuu muihin kissoihin. Miu on hoidossa Turussa.

 

Capella

Capella on muhkea tyttökissa joka hieman ujostelee  vielä, mutta valtaa mielellään kodin sohvan. Capella on noin 5 vuotias. Capella on hyvin perso herkuille joten kissa on helppo lahjoa. Capella aristelee kovia ääniä, menee silloin piiloon, mutta tulee herkkujen voimalle heti esiin. Capella on hoidossamme yksin joten emme tiedä tuleeko toimeen toisten kissojen kanssa. Hoidossa Turussa.