pennust

Kodittomat

Autamme kodittomia eläimiä löytämään uuden kodin. Kauttamme kotia etsivät kissat ovat joko tulleet suoraan omistajilta tai siirtyneet löytöeläinkodista eläinsuojelun kautta etsimään uutta kotia taikka ovat talteenottetu pihapiiripopulaatioista.
Suomen löytöeläinten kummit ry:n kautta kotia etsivät kissat luovutetaan eläinlääkärin tarkistamina, loishäädettyinä, rokotettuina, tunnistesirutettuina sekä leikattuina, mikäli ikä antaa myöden.  
Kissoja ei luovuteta vapaana ulkoileviksi.
Kissanpennun ( alta vuosi) luovutusmaksu on 200 €, aikuisen kissan 150 €. Hinta sisältää leikkauksen, rokotukset, tunnistesirun joka rekisteröidään Turvasiruun,  loishäädöt sekä eläinlääkärin tarkistukset ja testit ( Fiv/Felv).

Kissoista kannattaa kysellä ensisijaisesti soittamalla mutta otathan huomioon että teemme tätä vapaaehtoistyönä vapaa-ajalla.  Jos emme pääse vastaamaan, niin jätäthän viestin.
Tällä sivulla vain osa kodittomista kissoista joten otathan yhteyttä.

Tiedustelut:    0405153651 / Mia Ekholm        

                         0405060140 / Jonna Summanen   

                         0405570227 / Merja Virola

                          adoptio@slekry.com                      

Emma

Emma on arviolta 4-5 vuotias kissatyttö joka on alkujaan talteenotettu tiineenä. Emma synnytti sijaiskotiimme ja hoisi pennut hyvin. Pennut on jo uusissa kodeissa. Emma etsii rauhallista kotia jossa annetaan kissan rauhassa tottua ihmiseen.  Emma tulee toimeen toisten kissojen kanssa, mutta pärjää ainoanakin kissana. Emma on hoidossa Paraisilla.

Anastasia

Anastasia on noin 2-vuotias ujo kissatyttö joka on siirtynyt Tesyltä hoitomme.  Anastasia on hyvin perso ruualle, joten ruoka-aikaan Ansku kyllä tulee viereen ja silloin saa jo hieman rapsuttaakin.  Ansku on leikkisä, hieman vielä ihmisen kanssa elo ihmetyttää, mutta Anskusta saa varmasti oivallisen kissakaverin kunhan alkuun antaa aikaa ja rauhallista eloa ja oloa. Anastasia on sijaiskodissamme ainoana kissana ja pärjää mainioisti yksinkin, mutta tulisi varmasti toimeen poikakissan kanssa. Etsinässä koti joko ainoanan kissana tai kesyn poikakissan kaverina. Sijaiskodin koiraa Anastasia varoo, eikä mene lähelle. Anastasia on hoidossa Liedossa.

Selja, VARATTU

Selja on noin 2 vuotias ujo kissatyttö, joka tulee toimeen toisten kissojen kanssa, mutta pärjää hyvin yksinkin.  Selja seurailee ihmisen askareita vielä pienen matkan päästä, vielä ei itse tule viereen, mutta antaa hieman jo rapsutella jos kissaa lähestyy rauhallisesti ja herkkujen  kera.  Selja on hoidossa Aurassa. 

Rico ja Loki

Rico ja Loki ovat 3-vuotiaat kesyt kissaveljekset, jotka etsivät yhteistä kotia.  Pojat ovat kovia leikkimään ja välillä viihdytään ihmisen lähellä ja seurana.  Rico ja Loki ovat luovutettavissa kesäkuussa.  

Sole ja Sirius

Sole ja Sirius ovat aikuisia kissapoikia, arviolta 3-5 vuotiaita. Pojat ovat vielä hieman yrmyjä ihmisen seurassa. Kilttejä ovat, hieman saa koskea pitkävartisella lelulla ja rapsutella kaulan alueelta. Muuten Sole ja Sirius vielä ujostelevat ihmistä. Ruokahalu on hyvä ja öisin lelut saavat kyytiä.  Sole ja Sirius etsivät kotia jossa annetaan aikaa ja rakkautta tottua kotikissan elämään. Sole ja Sirius tulevat keskenään hyvin toimeen mutta ovat luovutettavissa myös erikseen esimerkiksi tyttökissan kaveriksi tai kodin ainoaksi lemmikiksi mikäli ihminen vain antaa aikaansa ja seuraansa pojille.  Kissat ovat hoidossa Aurassa.

Lynx

Lynx on hieman ujo tyttökissa joka tulee toimeen toisten kissojen kanssa mutta on hyvin itsenäinen, joten pärjää myös kodin ainoana kissana.  Lynxin polvi on leikattu kevättalvella 2023 ja Lynx on siitä hyvin toipunut, joten Lynxin olisi aika löytää uusi koti.  Lynx on hoidossa Paraisilla.

 

Scroll to Top