pennust

Kodittomat

Autamme kodittomia eläimiä löytämään uuden kodin. Kauttamme kotia etsivät kissat ovat joko tulleet suoraan omistajilta tai siirtyneet löytöeläinkodista eläinsuojelun kautta etsimään uutta kotia taikka ovat talteenottetu pihapiiripopulaatioista.
Suomen löytöeläinten kummit ry:n kautta kotia etsivät kissat luovutetaan eläinlääkärin tarkistamina, loishäädettyinä, rokotettuina, tunnistesirutettuina sekä leikattuina, mikäli ikä antaa myöden.  Kissat ovat hoidossa sijaiskodeissamme Turun lähialuiella sekä Aurassa.
Kissoja ei luovuteta vapaana ulkoileviksi. Kissoja ei myöskään luovuteta ensimmäisellä käynnillä.

Kissanpennun ( alta vuosi) luovutusmaksu on 200 €, aikuisen kissan 150 €. Hinta sisältää leikkauksen, rokotukset, tunnistesirun joka rekisteröidään Turvasiruun,  loishäädöt sekä eläinlääkärin tarkistukset.

Kissoista kannattaa kysellä ensisijaisesti soittamalla mutta otathan huomioon että teemme tätä vapaaehtoistyönä vapaa-ajalla.  Jos emme pääse vastaamaan, niin jätäthän viestin.
Tällä sivulla vain osa kodittomista kissoista joten otathan yhteyttä.

Voit täyttää myös adoptiolomakkeen.

Tiedustelut:    0405153651 / Mia Ekholm        

                        0401515302 / Minna Järvinen , soitot klo 16 jälkeen

                         0405570227 / Merja Virola

                          adoptio@slekry.com                      

Vieno, VARATTU

Vieno on kaunis , noin 2-3 vuotias kissatyttö joka on hieman ujo ihmistä kohtaan vielä. Vieno on kiltti kissa, otta herkkuja jo kädestä ja sijaiskodissa tuttu ihminen voi olla lähellä ja hieman rapsuttaakin.  Vieno on hoidossamme pentujensa kanssa mutt Vieno on aika itsenäinen joten pärjäisi varmasti kodin ainoanakin kissana. Toki joki kiltti kissakaveri olis varmasti ok. Vieno on hoiodssa Turussa.

Vallu

Vallu on Vienon poikapentu, syntynyt kesällä 2023. Vallu on reipas tuttujen ihmisien kanssa ja leikkisä sisarustensa kanssa. Vallu etsii kotia jossa on kissakaveri vastassa. Hoidossa Turussa.

Vanda , VARATTU

Vanda on Vienon tyttöpentu joka on sisaruksista ollut alussa arin. Nyt sijaiskodin tuttujen ihmisten kanssa on rohkistunut ja antaa silittää sekä leikkii kovin. Vanda etsii myöskin kissakaverillista kotia. 

Varpu,  VARATTU

Varpu on Vienon tyttöpentu , kesällä 2023 syntynyt. Varpu on leikkisä ja antaa koskea. Tulee ottamaan herkkuja kädestä ja jalkojen päältä. Varpu etsii myöskin kissakaverillista kotia. Hoidossa Turussa.

Antero ja Kosmos

Antero ja Kosmos ovat noin 6kk ikäiset kissapojat jotka etsivät ensisijaisesti yhteistä kotia. Kissat antavat silittää ja rapsuttaa, syliin ei vielä kiivetä mutta sekin päivä koittaa varmasti. Kissat ovat hoidossa Aurassa.

Alisa

Alisa on herttainen tyttökissa, joka on vielä ujo ihmistä kohtaan. Alisa on noin 2-3 vuotias , siirtyi Slek ry:lle Tesyltä. Alisan sijaiskodissa on kissakaveri  joka antaa mallia miten ihmisen kanssa ollaan. Alisa etsii rauhallista kotia, jossa annetaan aikaa ja jossa kärsivällisyyttä riittää aran kissan kanssa. Alisa on hoidossa Turussa.

 

Otto, VARATTU

Otto on arviolta 1-2 vuotias, hieman ujo kissapoika joka on leikkisä ja utelias. Ottoa saa rapsutella jo hieman ja päivä päivltä Oton luottamus ihmistä kohtaan kasvaa.  Otto tulee toimeen Ollin ja Ozzyn kanssa mutta ei niinkään välitä muista kissoista joten Ottolle sopii hyvin koti ilman kissakaveria. Otto on Aurassa hoidossa samassa paikkaa kuin Olli ja Ozzykin.

Ozzy, VARATTU

Ozzy on arviolta noin puol vuotias kissapoika joka on kovin leikkisä ja leikkii paljon  Otton kanssa. Ozzya saa hieman silittää ja rapsutella jo. Ozzy tulee toimeen toisten kissojen kanssa vallan hyvin , näin ollen Ozzy etsii ensisijaisesti kotia jossa on kissakaveri vastassa tai yhdessä joko Otton tai Ollin kanssa. Ozzy on hoidossa Aurassa.

Kissaperhe Tuuli, Tuisku ja Teo

Kissaperhe siirtyi Slek ry:n hoitoon Sey Loimaan kautta. Tuuli-emo on vielä arka ihmistä kohtaan mutta pennut Tuisku ja Teo ovat uteliaita pentuja jotka jo kiipeilevät ihmisen jalkojen päälle ja antavat hiven silittää.  Kissaperhe on hoidossa Turussa. Tuisku ja Teo etsivät yhteistä kotia tai kotia jossa on kissakaveri vastassa. Musta Tuuli-emo pärjäisi varmasti kodin ainoanakin kissana.

Trina, VARATTU

Trina on noin 5 vuotias kesy kissatyttö, joka välillä kiipeää syliinkin rapsuteltavaksi ja viihtyy sohvalla vieressä makoilemassa. Trinalla on sijaiskodissa kissakavereita joiden kanssa Trina tulee ihan hyvin toimeen, mutta ei välttämättä hakeudu lajitoverin seuraan. Trina pärjää varmasti kodin ainoana kissana kunhan saa ihmisiltä huomiota. Trina on hoidossa Turussa.

Oula, VARATTU

Oula on arviolta noin 2-vuotias kissapoika joka mielellään kiehnää jaloissa ja tykkää rapsutuksista ja silityksistä oman aikansa. Oula kyllä ilmoittaa milloin silityksen riittävät, silloin Oula saattaa himean läpsäistä tassulla kun haluaa perääntyä tilanteesta. Oulalla on sijaiskodissa kissakavereita, joiden kanssa tulee kyllä toimeen, mutta Oula ei ole toisen kissan kyljessä kiehnaamassa , vaan on itsenäinen. Oula pärjää varmasti kodin ainoana kissana, kunhan saa ihmiseltä huomiota ja Oula saa myös rauhoittua kun ihmisen läheisyys riittää. Oula on alkujaan löytökissa Pöytyältä ja vietti alun Turun kaupungin eläinhoitolassa ja siirtyi eläinsuojelun kautta etsimään uutta kotia. Oula on hoidossa Turussa.

Mörrikölli

Mörrikölli on muhkea kissapoika, 7,2kg painava kesy kissa, arvioitu syntymä 2019. Mörökölli tykkää kovasti silityksistä, hiema pelästyy kovia ääniä, mutta muuten on kesy ja kiltti. Mörökölli etsii rauhallista kotia jossa saa huomiota omalta ihmiseltä. Mörökölli on nyt sijaiskodissa ainoana lemmikkinä joten pärjää hyvin kodin ainoana kissana. Meillä ei ole tietoa miten suhtautuu muihin kissoihin taikka koiriin. Mörökölli on alkujaan löytökissa, joka vietti alun Turun kaupungin eläinhoitolassa ja siirtyi eläinsuojelun kautta etsimään uutta kotia. Mörökölli on hoidossa Raisiossa.

 

 

Scroll to Top