Slek ry:n kodittomille kissoille voi lahjoittaa ruokaa ja tarvikkeita läpi vuoden.  Turun alueen Mustit ja Mirrit ottavat vastaan lahjoituksia.

Turussa TassuKlaani ottaa vastaan lahjoituksia eläinsuojeluyhdistysten kodittomille eläimille .

Kiitos!

Lahjoitusten väliaikaisesta varastoinnista huolehtii:

Tehdään yhdessä hyvää!

Kodittomille eläimille löytyy tarvikekeräys  Itäharjun Mustissa ja Mirrissä.

Yhdistyksellämme on hoidossa kodittomia kissoja ja tuemme lähialueitten koirien turvakoteja sekä vähävaraisia lemmikkiperheitä diakoniatyön kautta.  Pienikin apu on suuri.   Kiitos tuestasi.

Tehdään yhdessä hyvää!

Ukrainaan on toimitettu tavaraa säännöllisesti koko vuoden ajan.  Lahjoitukset on otettu kiitollisina vastaan ja tarve on ollut erittäin suuri.  Suomeen tulleita lemmikkiperheitä olemme myös tukeneet tarvikkein ja auttaminen jatkuu. Apua on saatu kerättyä yhteistyössä Turun ja Salon alueitten Mustien ja Mirrien kanssa .  Apua toimitettu pitkin vuotta eri tahojen kanssa, mm Silta22, Inno Ukraine sekä Finn Aid.

Kiitos kaikille keräykseen lahjoittaneille.

Joulupuukeräyksemme Turun alueen Mustien ja Mirrien sekä Naantalin Rockwell’s myymälän kanssa oli huikea. 
Saimme paljon apua Suojakoti Toivo ry:lle, Bim Mustakorva ry:lle, Suojakoti Hurttakodille , vähävaraisten perheiden lemmikeille  sekä yhdistyksemme kodittomille eläimille.

Sydämellinen kiitos kaikille osallistumisesta keräyksiimme.  

Sydämellinen kiitos keräyksiimme osallistuneille. 
Tukenne on korvaamaton!

Eläinten viikko on vuosittain 4.–10.10. vietettävä teemaviikko. Suomessa Eläinten viikkoa on vietetty SEYn aloitteesta vuodesta 1959 lähtien.

Eläinten viikolla nostetaan keskusteluun vuosittain vaihtuva ajankohtainen tai muutoin merkittävä eläinsuojeluteema. 

Eläimen vastuullinen omistajuus on yhtä tärkeä asia. Kotieläimet ovat ihmisen varassa ja tarvitsevat enemmän kuin vettä ja ruokaa. Ne kaipaavat seuraa ja virikkeitä. Kodeissa on paljon ylipainoisia, tylsistyneitä koiria ja kissoja. Ne ovat neljän seinän sisällä, virikkeenä ehkä joku lelu, kiipeilypuu ja olkkarin ikkuna. Koira pääsee lenkille aamuin illoin. Pahimmassa tapauksessa se laitetaan häkkiin työpäivän ajaksi, ettei se se tuhoa paikkoja. Vakuutetaan, että koira itse rauhoittuu, kun se laitetaan häkkiin. Eläin kaipaa seuraa, yhdessä touhuamista, leikkimistä, virikkeitä, ulkoilua ja huomiota. Kun eläimellä on tarpeeksi tekemistä ja sen aivot saavat virikkeitä, niin yleensä se jättää huonekalut ja tapetit rauhaan.

Kannustamme ihmisiä miettimään, onko se oma elämäntilanne sellainen, että voi huolehtia eläimestä. Jos tehdään pitkää päivää, työmatkat ovat pitkiä ja viikonloppuisin viipotetaan kaupungilla ja kylässä, niin onko oikein ottaa eläin ja antaa sen olla suurimmaksi osaksi päivää yksin kun samalla podetaan itse huonoa omatuntoa? Olisiko parempi odottaa sellaista elämänvaihetta, jolloin on enemmän aikaa eläimelle ja jolloin molemmat nauttivat elämästä yhdessä? Ja onko se oma taloudellinen tilanne sellainen, että pystyy viemään eläimen päivystykseen sunnuntai-iltana, kun se iltalenkillä raahasi keppiä metsässä ja sai suuhun jäätävän kokoisen haavan? Sen hoitamiseen menee äkkiä muutama satanen.

Näitä kannattaa pohtia ja seuraavan kerran kun mainostetaan ilmaista kissanpentua tai rotukoiraa parillasadalla – ne kannattaa ohittaa ja ottaa lemmikki vastuulliselta kasvattajalta tai perheeltä. Arvostetaan kaikkea elämää ja kaikkia eläimiä ja kannetaan huolta toinen toisistamme.

Rapsutukset kaikille karvakorville ja ihanaa eläinten päivää ja viikkoa meille kaikille!

Sydämellinen kiitos keräykseen osallistuneille ja tapahtuman järjestäneille!

* Kiitos Forssan Naisten toimintaryhmä Ompelukerho, Someron Joulukeräyksen järjestäjät Marika ja Jenni Koski, Turun Länsikeskuksen Musti ja Mirri, Kupittaan Musti ja Mirri, Kuninkojan Musti ja Mirri sekä Raision Myllyn Musti ja Mirri,  Best Friend Group Oy, Primacat, Turun eläinsuojeluyhdistys , meitä tukeneet, Slek ry:n jäsenet. Apunne on ollut korvaamaton.

*  Vähävaraiset akuutissa hädässä olevat perheet voivat ottaa yhteyttä slek@slekry.com

* Kaipaamme kotihoitoja kodittomille kissoille!  Kotihoitoon siirrettävät kissat ovat terveystarkastettuja, leikattuja, rokotettuja ja tunnistesirutettuja. 
Tuemme kotihoitoa tarvikkein sekä hoidamme eläinlääkärikustannukset.
Suurin osa kotihoitoon tulevista kissoista on arkoja, joten kärsivällinen ja rauhallinen koti on kissoille paras. Jos kodittomien auttaminen kiinnostaa kotihoidon merkeissä niin lisätietoja saa joko 040 5570227/ Merja, Slek ry tai slek@slekry.com

Scroll to Top