Slek Ry:n sijaiskoti-infot ovat oiva tapa tulla kuulemaan sijaiskotitoiminnasta ja esittämään mieltä askarruttavat kysymykset chatissa. Sijaiskoti-infoon ilmoittaudutaan erikseen ja infot pidetään jos osallistujioita on tarpeeksi. Saat vahvistusviestin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään infopäivänä. Sähköpostissa on myös linkki tulevaan infoon, joten muistathan pitää sen tallella.

Seuraavat infot:
Su 28.4 klo 20.00
La 4.5 klo 12.30
La 4.5 klo 16.00

Lämpimästi tervetuloa infoon! Info ei sido sinua vielä mihinkään, mutta tulet kuulemaan sijaiskotitoiminnastamme. Riippuen kysymysten määrästä, infoon on hyvä varata 1-1,5 tuntia aikaa. Pyrimme pitäytymään tunnin mittaisessa infossa!

 

Keräys on ainoastaan Pansion apteekissa. Voit lahjoittaa apteekin keräyksessä axiluria, dronspot ver 60 mg/ 15 mg, dronspot vet 30 mg/ 7,5 mg, canicur pro pasta, enteromicro complex tabletit, enteromicro pasta, promax vet, kaopekt forte pasta.

Lahjoittaminen on helppoa! Toimi paikallesi saavuttua näin:
1. Valitse tuote listasta.
2. Etsi tuote hyllystä: apteekin henkilökunta auttaa mielellään.
3. Maksa tuote kassalla.
4. Jätä tuote paikalla olevaan keräyslaatikkoon.

Lämmin kiitos tuestasi!

Sijaiskoteihin siirtyneitä kissoja

Slek ry toimii yhteistyössä mm. Tesyn, Loimaan Esyn sekä muiden lähialueiden eläinsuojeluyhdistysten kanssa. Meille siirtyykin vuosittain esimerkiksi Tesyn kissatalolta useampia kissoja sijaiskoteihin. Myös meidän loukutuksista kissat menevät toisinaan esimerkiksi Tesylle, jos tilaa sijaiskodeissa ei ole. Viime aikoina sijaiskoteihimme on siirtynyt:

Tehdään yhdessä hyvää!

Slek ry:n kodittomille kissoille voi lahjoittaa ruokaa ja tarvikkeita läpi vuoden.  Turun alueen Mustit ja Mirrit ottavat vastaan lahjoituksia.

Vähävaraiset akuutissa hädässä olevat perheet voivat ottaa yhteyttä slek@slekry.com.

Kiitos!

Yhteistyössä:

Apua Ukrainaan!

Ukrainaan on toimitettu tavaraa säännöllisesti.  Lahjoitukset on otettu kiitollisina vastaan ja tarve on ollut erittäin suuri.  Suomeen tulleita lemmikkiperheitä olemme myös tukeneet tarvikkein ja auttaminen jatkuu. Apua on saatu kerättyä yhteistyössä Turun ja Salon alueitten Mustien ja Mirrien kanssa .  Apua toimitettu pitkin vuotta eri tahojen kanssa, mm Silta22, Inno Ukraine sekä Finn Aid.

Kiitos kaikille keräykseen lahjoittaneille.

Scroll to Top